marți, 19 martie, 2024

Sefii de promotie din cadrul liceelor din municipiul Vaslui – FOTO

Distribuie:

Publicat:

S-a dat startul cursurilor festive pentru clasele terminale, a VIII-a și a XII-a. Liceenii din municipiul Vaslui și-au luat rămas bun într-un mod festiv de la cei mai frumoși ani de școală. Fiecare dintre ei a fost strigat pentru ultima dată la catalog de dirigintele clasei. Cei peste 1200 de elevi au răspuns prezent, iar momentul festiv a fost unul încărcat de sentimente, nelipsind lacrimile de fericire, ţinând cont că dascălii acestei şcoli se despart de o altă generaţie promiţătoare.

 

1. LICEUL „ȘTEFAN PROCOPIU”Director prof. VLAD INA CLARA 

Șef promoție cl. a XII-a KBACIU CRISTINAdirig. prof. LITEANU MIHAELA9,93

Șef promoție cl. a XI-a EMANOLACHE ȘTEFANIAdirig. prof. LUCA DIANA9,95

 2. LICEUL TEHNOLOGIC „ION MINCU”Director prof. HOSOFSCHI CATERINA 

Șef promoție cl. a XII-a HSANDU V. DANIELAdirig. prof. SAVA CAMELIA9,38

Șef promoțiecl. a XI-aPOPA P. ALINA MĂDĂLINA  9,73

 3. LICEUL CU PROGRAM SPORTIV VASLUIDirector prof. PAVEL RAMONA 

Șef promoție cl. a XII-a CGROOTHUIS ȘTEFANIA MARIAdirig. prof. OSTAN MARIA9,58

Șef promoție cl. a XI-a CMIRON ELENA 9,65

 4. LICEUL TEORETIC „EMIL RACOVIȚĂ”Director prof. SCUTARU CEZARINA 

Șef promoție cl. a XII-a AMIHALCEA ALEXANDRU – IONUȚdirig. prof. LITRĂ PAUL CRISTIAN10,00

Șef promoție cl. a XII-a ATURBATU MIRUNA TEODORAdirig. prof. LITRĂ PAUL CRISTIAN10,00

Șef promoție cl. a XI-a BGHELBERE TEODORA 10,00

 5. COLEGIUL ECONOMIC „ANGHEL RUGINĂ” VASLUIDirector prof. FILIP ALEXANDRU 

Șef promoție cl. a XII-a DADUMITROAEI V. MARIA ALEXANDRAdirig. prof. MARDARE ALINA9,93

Șef promoțiecl. a XI-a ATODIRAȘCU D. IOANA 9,81

Șef promoție cl. a XI-a ECIOCOIU M. C. MIRUNA LORENA 9,81

 6. LICEUL TEORETIC  „M.KOGĂLNICEANU” VASLUIDirector prof. IGNAT CĂTĂLINDirector adj. prof. APRODU NARCIS 

Șef promoție cl. a XII-a AALEXANDRU NORINA ȘTEFANIAdirig. prof. ROMAȘCU SERGIU NICOLAE10,00

Șef promoție cl. a XI-a CDURCAN ȘTEFANIA 9,98

Președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, a participat la ”Ziua Absolventului”, eveniment organizat de Primăria municipiului Vaslui.

Acesta a ținut să ofere celor peste 1200 de absolvenți de liceu câteva sfaturi înainte de a înfrunta realitățile vieții.

Președintele Consiliului Județean Vaslui i-a avertizat pe liceeni că vor intra într-o nouă etapă a vieții, care nu va mai fi la fel de liniștită și că vor fi nevoiți să înfrunte nenumărate obstacole. Însă, pentru a deveni oameni împliniți trebuie să aibă scopuri precise, în care să primeze binele.

”Astăzi, voi va trebui să vă luați zborul. Ați trăit într-un mediu plin de artificialitate, înconjurați de părinți, de bunici, prieteni, de cunoștințe, de autorități, care se ocupă de treburile publice, și ați avut o întâlnire mai mult sau mai puțin importantă cu realitatea vieții de zi cu zi. De această dată, cursul vieții voastre se va schimba. Vă veți lua zborul, care va dura necontenit până la sfârșitul vieții voastre. Nu e un zbor ușor. Va trebui să treceți prin multe situații. Va trebui să înfruntați nenumărate obstacole și nici unii dintre cei care v-au înconjurat cu căldură nu vă pot prescrie o linie dreaptă a cursului vieții voastre. Voi va trebui să faceți acest lucru. Pe parcursul acestui zbor, trebuie să vă gândiți să mergeți pe direcția bună. Sunt mulți care merg pe direcția bună și pe sensul prost. Să încercați să găsiți sensul bun. În primul rând nu trebuie să ni se urce la cap. Cu asta trebuie să ducem cea mai importantă luptă. Apoi, trebuie să încercăm să învățăm și să nu credem că știm totul. Mai bine să învățăm, pentru că vom fi scutiți de multe neplăceri. Să avem țeluri, scopuri și să le urmărim, fiindcă nimeni nu le îndeplinește dacă nu are aceste scopuri. Poate lucrul cel mai important e să aveți o scară de valori în care binele să fie valoarea centrală. Dacă veți face lucrurile acestea, nu vă garantez un zbor lin, dar cu siguranță veți fi niște oameni împliniți. Vă doresc tuturor să aveți un pic de noroc și mult succes”, a transmis Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui.

În cadrul evenimentului au fost prezentați șefii de promoție de la cele șase licee din Vaslui, care, potrivit tradiției, au predat cheia liceului șefilor de promoție de la clasele a XI-a.

Alături de liceeni s-a aflat corala “Fantasia”, care a intonat, în deschiderea evenimentului, imnul de stat al României, urmat de “Gaudeamus”.

Despărţirea liceenilor s-a făcut pe ritmurile nostalgice ale melodiei “Ani de liceu”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img