miercuri, 27 martie, 2024

Seful ASF: “Decat sa fiu schimbat de DNA, mai bine de politicieni”

Distribuie:

Publicat:

Presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara, Misu Negritoiu, a declarat miercuri ca va actiona pe orice cale pentru a demonstra ca o eventuala decizie de revocare a sa din functie este ilegala precizand, insa, ca nu crede ca saptamana viitoare va mai fi la conducerea institutiei, scrie Agerpres.

Acesta a subliniat, totodata, ca pana in prezent nu a fost informat cu privire la motivele care stau la baza revocarii sale din functie.

“Orice hotarare se va lua si nu am nicio indoiala ca se va lua este ilegala si contestabila. Daca cineva ar contesta-o la Curtea Constitutionala sunt convins ca la o asemenea hotarare nemotivata ar fi informat. De altfel, nici nu ar fi prima. Toate hotararile fostelor Comisii ale Parlamentului si ale Parlamentului in legatura cu structura si membrii Consiliului ASF-ului, care au fost sesizate la Curtea Constitutionala, au fost infirmate. Sunt altele care nu au fost sesizate la Curtea Constitutionala si functioneaza bine mersi. Au mai fost asemenea situatii. Nu m-ar mira ca nici in cazul meu sa nu fie sesizata Curtea Constitutionala si hotararea sa ramana valabila”, a spus Misu Negritoiu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img