joi, 28 martie, 2024

Seful deputatilor PSD s-a DEZLANTUIT la adresa lui Iohannis: Interesele nationale sunt doar procente si calcule electorale

Distribuie:

Publicat:

Liderul deputaților PSD, Alfred Simonis, îl atacă dur pe președintele Klaus Iohannis. Acesta spune că Iohannis nu a promulgat legea prin care românii ar fi sărbătorit Centenarul Tratatului de pace de la Trianon. Simonis spune că, pentru Iohannis, interesele naționale sunt doar procente și calcule electorale.

 

"De ce NU vrea Iohannis ca românii să sărbătorească Centenarul Tratatului de pace de la Trianon??

Marele apărător al Ardealului n-a fost în stare să promulge de o lună de zile o lege prin care românii să poată celebra recunoașterea Unirii Transilvaniei cu Patria Mamă!!!! Interesele naționale sunt pentru Iohannis doar procente și calcule electorale.

Dacă Iohannis mai are un dram de demnitate și încă nu a plecat la Sibiu, îi solicit să promulge de îndată legea votată de Parlament! Știm că nu e în stare să propună soluții pentru economie, știm că singura preocupare a sa este PSD, dar totuși, domnule Iohannis, lăsați-ne și pe noi să putem să ne manifestăm mândria națională!", scrie Simonis pe Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img