News Flash:

Seful Serviciului Administrativ al vamii Albita, acuzat de fals

28 Iunie 2013
2461 Vizualizari | 0 Comentarii
vama albita
Angajatii unei firme care pana în primavara acestui an asigurau serviciile de salubritate la Vama Albita aduc grave acuzatii sefului Serviciului Administrativ din cadrului Biroului Vamal Albita, Constantin Ralea. Acesta este acuzat ca foloseste angajati si utilajele institutiei pentru a munci terenurile sale.

Povestea a iesit la iveala în urma unui e-mail primit de redactia ziarului Obiectiv de Vaslui. Costel Idriceanu, angajat al unei societati care pana în luna aprilie a acestui an a asigurat serviciile de salubritate la Vama Albita, acuza seful Serviciului Administrativ ca a transformat institutia într-o mosie proprie.

Reprezentantii DRAOV Iasi au confirmat ca în urma cu cateva saptamani au primit o prima sesizare din partea lui Idriceanu, în acest sens desfasurandu-se în prezent cercetari.

Firma Pit Abaza, care a asigurat serviciile de salubritate în cadrul Vamei Albita a înceiat contractul de prestari servicii din luna martie a acestui an, dupa ce în executia bugetara a DRAOV nu au mai fost prevazute sume pentru acest capitol. Pana atunci însa, lunar, pentru serviciile de salubritate se achitau, potrivit contractului, 350 de milioane de lei vechi.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 23 queries | Mysql time :0.034195 (s)