News Flash:

Seful Volkswagen spune ca masinile electrice vor fi inccesibile persoanelor cu venituri mici

21 Ianuarie 2019
538 Vizualizari | 0 Comentarii
media 154800328247901300

Trecerea la vehiculele electrice va face autoturismele mult mai scumpe, ceea ce înseamnă că acestea vor deveni inaccesibile persoanelor cu venituri mici în viitor, a declarat președintele Volkswagen într-un interviu publicat duminică și preluat de mediafax.

"Avem scopul clar de a face ca electromobilitatea să fie accesibilă unei mari părți a populației", a declarat Hans-Dieter Poetsch pentru ziarul Welt am Sonntag. Dar a adăugat că menținerea prețurilor pentru vehiculele de început de gamă va fi dificilă.

"Nivelul actual al prețurilor nu poate fi menținut dacă aceste mașini sunt echipate cu motoare electrice", a spus Hans-Dieter Poetsch. "Prin urmare, vor fi, în mod inevitabil, creșteri semnificative ale prețurilor în segmentul mașinilor mici".

Poetsch s-a referit și la obiectivele dure de reducere a emisiilor auto de gaze cu efect de seră, cu 37,5% până în 2030, pe care Uniunea Europeană le-a adoptat în decembrie.

Volkswagen a declarat în decembrie că își va revizui planurile de producție în masă a vehiculelor electrice, pentru a atinge obiectivele UE.

Compania intenționează să cheltuiască aproape 44 de miliarde de euro pentru dezvoltarea mașinilor electrice și a automobilelor autonome până în 2023.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1211 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022024 (s)