vineri, 29 martie, 2024

Seful Wizz Air: Este doar o chestiune de timp pana cand cand o mare companie aviatica va disparea de pe piata din Romania

Distribuie:

Publicat:

József Váradi, CEO al transportatorului Wizz Air, crede ca organizarea angajatilor in sindicate nu este foarte eficienta, dand exemplul companiei de stat Tarom, si spune ca se recurge la aceasta forma de organizare atunci cand lucrurile nu merg bine intr-o companie, scrie zf.ro.

„Uitati-va la Tarom. Pilotii poate ca se simt multumiti acolo pentru ca fac parte dintr-un sindicat, dar cu tot respectul, este doar o chestiune de timp pana cand Tarom va disparea de pe piata. Tarom este compania aeriana nationala de aici si are o cota de piata de doar 15%, iar Blue Air, Wizz Air sunt companii mai mari, iar Ryanair incepe sa devina o companie tot mai mare in Romania. Cu un sindicat poate castigi pe termen foarte scurt, dar pierzi pe termen lung. Dar nu este o problema doar in Romania, ci la nivel global. Noi credem ca cea mai buna metoda este sa ai un dialog deschis intre management si angajati”, a declarat József Váradi intr-o conferinta de presa la Bucuresti. Wizz Air a devenit in 2011 cea mai mare companie aeriana pe plan local ca numar de pasageri transportati, depasind atunci Tarom.

Ce se intampla daca nu iti activezi modul avion, in timpul zborului cu avionul. Nu vei mai neglija acest aspect

Singura problema, in timpul zborului cu avionul, este distanta dintre telefon si antenele de la sol. Un telefon comunica, in timpul deplasarii, cu mai multe antene, pentru a mentine o conexiune constanta.

Din cauza distantei, terminalul va incerca sa-si imbunatateasca semnalul, iar sunetul pe care pilotii sau controlorii de trafic ar putea sa-l auda in casti ar fi similar celui produs atunci cand apropiati un telefon mobil de un difuzor, un lucru extrem de deranjant scrie playtech.ro. 

De asemenea, in timpul deplasarii cu avionul, telefonul ar schimba foarte rapid antenele de la care primeste semnal. Asta ar putea sa afecteze serviciile celor aflati la sol si, desigur, ar duce la golirea rapida a bateriei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img