marți, 19 martie, 2024

Sefului Buzatu de la Vaslui ii este frica de o confruntare cu Arcaleanu de la PNL?

Distribuie:

Publicat:

Au trecut mai multe zile de când am lansat invitația la dezbatere pentru Dumitru Buzatu. N-a reușit să dea niciun răspuns. Nu are curajul de a accepta, nici măcar tăria de a refuza, temându-se că va fi acuzat de lașitate.

În schimb, în laboratoarele de propagandă ale PSD, au născocit un plan pentru a fugi de întrebările pe care le așteaptă vasluienii: au aruncat în luptă un iepuraș, Dan Marian.
Acesta, la rândul său, a lansat către noi o invitație la dezbatere. Desprinsă din manualele de propagandă comunistă, manevra este menită a distrage atenția de la lașitatea de care dă dovadă Dumitru Buzatu și a schimba dominanta și atenția opiniei publice către o altă dezbatere, invitația iepurașului.

Îi răspund domnului Dan Marian: voi merge la dezbaterea cu dumnealui, imediat după ce voi ieși din dezbaterea cu Dumitru Buzatu, încă președintele Consiliului Județean Vaslui.
Dincolo de mizeria folosită pe post de strategie, domnul Dan Marian are dreptate într-o singură privință: vasluienii își doresc cu adevărat o schimbare la Consiliul Județean. Și singura schimbare serioasă și în bine pentru Vaslui este Marius Arcăleanu și PNL. Cât despre domnia sa, reprezintă, alături de Dumitru Buzatu, modelul de politician de care vasluienii vor să scape!

MATERIAL DE PROPAGANDÃ ELECTORALÃ, REALIZAT DE S.C. GLOBAL IMPEX DISTRIBUTION S.R.L, COMANDAT DE PNL VASLUI. COD MANDATAR: 21200012.

 

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img