marți, 19 martie, 2024

Seminarul Teologic Ortodox,,Sf. Ioan Gură de Aur” Husi, a participat la proiectul eTwinning „Let’s do more to know more!”

Distribuie:

Publicat:

În anul şcolar  2020 – 2021, în perioada pandemiei, Seminarul Teologic Ortodox,,Sf. Ioan Gură de Aur” și Colegiul Naţional ,,Cuza Vodă” din Huși au derulat proiectul eTwinning „Let’s do more to know more!”. La proiect au participat un număr de 178 de elevi coordonați de 15 profesori din  şcoli din România, Turcia şi  Republica Moldova.

Scopul acestui proiect a fost acela de a evidenția importanța activităților educaționale în formarea abilităților necesare elevilor  în viața de zi cu zi. S-au desfășurat activități educaționale cu ocazia celor mai importante Zile Internaționale.

 Prin derularea acestui proiect elevii au devenit mai conștienți de importanța activităților educaționale în propria lor dezvoltare, au devenit mai empatici și mai responsabili față de problemele actuale ale lumii, și-au îmbunătățit abilitățile de utilizare a instrumentelor digitale, și-au dezvoltat spiritul critic și valorile estetice și bineînțeles, abilitățile lingvistice.

  

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img