marți, 16 aprilie, 2024

Semiremorca furata din Germania, depistata la P.T.F. Albita

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera vasluieni au depistat la controlul de frontiera o semiremorca declarata furata de autoritatile germane.

In ziua de 30 septembrie, in jurul orei 19.30, la P.T.F. Albita/ judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control necesare trecerii frontierei, cetateanul din R. Moldova Ghenadie T., in varsta de 33 de ani, conducand un ansamblu de vehicule format dintr-un cap tractor si o semiremorca marca „KOEGEL”, ambele inmatriculate in R. Moldova.

 Pentru valorificarea unei informatii detinute la nivelul Sectorului Politiei de Frontiera Husi cu privire la semiremorca marca „KOEGEL”, a fost constituita o echipa operativa care a efectuat verificari suplimentare. In urma examinarii criminalistice s-a stabilit cu certitudine seria reala a semiremorcii, iar in urma verificarilor efectuate a rezultat ca  semiremorca in cauza figureaza in bazele de date ca furata, semnalare introdusa de Germania.

Cu privire la aspectele constatate, Ghenadie T. a declarat ca are doar calitatea de  angajat al firmei de transport din R. Moldova si ca nu are cunostinta despre faptul ca autovehiculul este furat sau implicat in vreun litigiu.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza pentru savarsirea infractiunii de furt, iar autovehiculul, in valoare de 28.000 lei, a fost retinut la sediul S.T.P.F. Vaslui in vederea continuarii cercetarilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img