marți, 16 aprilie, 2024

Semiremorca radiata din circulatie din Germania, descoperita in Albita

Distribuie:

Publicat:

Politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita efectueaza cercetari cu privire la un barbat de cetatenie R. Moldova care se afla la volanul unui ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitara si o semiremorca. Cea din urma era radiata din circulatie de autoritatile din Germania.
 
In ziua de 6 noiembrie, in jurul orei 17.30, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control pentru trecerea frontierei, cetateanul din R. Moldova Igor N., in varsta de 42 de ani, conducand un ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitara, inmatriculata in Romania si o semiremorca, inmatriculata in Germania.

Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autovehiculele in cauza, politistii de frontiera au efectuat verificari suplimentare, in urma carora au constatat ca semiremorca a fost radiata din circulatie de autoritatile din Germania, incepand cu data de 03.06.2017.

Cu privire la cele constatate, barbatul a declarat ca are calitatea de angajat al firmei si ca nu stia ca vehiculul nu mai are drept de circulatie.

In cauza, se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de tractarea unei remorci neinmatriculate sau neinregistrate ori cu numar fals de inmatriculare sau inregistrare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img