marți, 19 martie, 2024

Semnal de alarma tras de un medic celebru: Lucrurile care duc la o imunitate scazuta

Distribuie:

Publicat:

De ce scade imunitatea. Prof. dr. Monica Pop atrage atenția asupra unui lucru îngrijorător. Când imunitatea scade, celulele canceroase încep să se acumuleze și apar tumorile canceroase.

Cunoscutul medic oftalmolog a explicat, în cadrul unei emisiuni la TV, de ce scade imunitatea și se ajunge la cancer. ”Imunitatea scăzută îi caracterizează pe români, în mod special.

Factorii care duc la scăderea imunității sunt:

depresia, boala secolului,

lipsa celor minimum 6 ore de somn

alimentația, adică lipsa proteinelor.

Un medic infecționist spunea că niciodată să nu pleci de acasă fără să mănânci proteine, un ou sau puțină brânză sau iaurt. De asemenea, vaccinul antigripal e foarte eficient. Eu îl fac de 8 ani și niciodată nu am avut nicio răceală puternică, nici când făceam chimioterapie și aveam imunitatea scăzută”.

Nu te lăsa dominat de boală

Medicul a vorbit și de perioada în care a luptat cu cancerul și ce gânduri i-a trecut prin minte când a aflat diagnosticul. ”Când am aflat diagnosticul, primul lucru la care m-am gândit și a fost o mare prostie, era să nu fac nimic. E o tâmpenie foarte mare, dar omul trece prin tot felul de stări în fața unei asemenea vești. Era o mare greșeală dacă persistam în ideea de a nu face nimic. Apoi, m-am decis să fac tratamentul, deși nu a fost ușor, și nu am lipsit nicio zi de la spital, lucru pe care îi sfătuiesc pe toți oamenii care au această boală. Să își găsească o ocupație, să nu se gândească la boală și să nu vorbească deloc de boală”, a explicat dr. Pop care a ținut să precizeze că această maladie nu este incurabilă.

CONTINUAREA PE EXQUILS.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img