sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Semne burnout – 10 indicii ca esti in pragul epuizarii

Distribuie:

Publicat:

Fii atent la câteva semne burnout care îți pot indica faptul că „bateriile tale” sunt pe terminate și se instalează epuizarea fizică, emoțională și mentală.

Sindromul burnout este una dintre bolile secolului, alături de depresie și tulburări de anxietate. Având la bază în principal stresul, sindromul burnout, cunoscut și sub numele sindromul arderii complete, se poate manifesta în diverse moduri, dar cel mai adesea persoana afectată spune că se simte foarte obosită și lipsită de energie, ca și cum ar fi rămas fără baterii.

Află ce semne burnout ar trebui să-ți dea de gândit și ia măsuri din timp pentru a reveni pe linia de plutire. Soluții există!

10 semne burnout

Ești epuizat – simți că nu te poți mișca din pat, tragi de tine să te trezești în fiecare dimineață și ziua de lucru pare de 80 de ore în loc de 8. Da, acestea sunt semne burnout!

Te simți inutil – sentimentul că nu faci de ajuns sau că munca ta este inutilă este un alt semn al sindromului burnout și poate duce la lipsa de satisfacție profesională sau la scăderea productivității.

CONTINUAREA PE CSID.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img