News Flash:

Senatorul Dan Marian: Surprizele naucitoare ale programului prezidential al PSD, deconspirate.

21 Octombrie 2014
1362 Vizualizari | 0 Comentarii
Faptele concrete ale Premierului se contrazic acum grav cu vorbele goale din cursa prezidentiala. Ca premier nu si-a respectat promisiunile. Ca Presedinte nici atat. Va trada romanii asa cum si-a tradat toti partenerii de drum. Activitatea ca premier si promisiunile din programul candidatului la presedintie sunt in neconcordanta. Candidatul Ponta promite exact ceea ce nu a fost capabil sa faca Premierul Ponta. Iata dovezile:

Premierul Ponta a crescut rata saraciei.
 Gradul de saracie si excluziune sociala in 2012 si in 2013 – cu Ponta Premier si PSD la guvernare, au fost mai mari decat in anul 2011. O confirma datele oficiale ale Eurostat. Candidatul Ponta promite acum o strategie nationala de lupta impotriva saraciei.

Premierul Ponta a introdus si majorat 36 de taxe, fara nicio analiza de impact, care au dus la cresterea preturilor si au saracit si mai tare romanii. Candidatul Ponta promite un stil de guvernare in care se mentine un echilibru intre cresterea economica si reparatiile sociale reducerea numarului de taxe si a birocratiei fiscale.

Premierul Ponta impoziteaza in plus agricultorii cu 16%
 pe veniturile din cresterea si exploatarea animalelor, din cultura plantelor si din valorificarea produselor agricole. Mai mult, din subventiile de la stat pentru fermieri 16% ajung tot in buzunarul guvernului. Ponta a introdus si CAS-ul de 5,5 puncte procentuale pe veniturile din arenda. Candidatul Ponta promite transformarea Romaniei in „Granarul Europei” si sustinerea agriculturii. O alta minciuna a programului sau electoral.

Rata somajului in randul tinerilor pana in 25 de ani a crescut
cu Ponta la guvernare, de la 22,6% in 2012, la 23,7% in anul 2013, conform Eurostat. In tot acest timp, candiatul Ponta promite stimularea tinerilor care studiaza in strainatate sa revina in tara si crearea de noi locuri de munca pentru tineri.

Premierul Ponta a taiat investitiile publice cu aproape o cincime in primele 8 luni ale anului si a falimentat firmele romanesti. Din 2012 si pana in prezent, 320 mii de companii si-au inchis definitiv portile. Peste 75 de mii de firme private s-au inchis de la inceputul anului 2014 pana in prezent, la care se adauga alte 18 mii de firme intrate in insolventa in acest an.

S-a ales praful de mandria Premierului Ponta de a fi bun roman in cazul evaziunii fiscale de 230 milioane euro la Lukoil si a intervenit peste procurori pentru ridicarea sechestrului. Premierul a semnat un Memorandum cu Rompetrol prin care statul roman nu isi mai incaseaza datoria de circa 660 milioane dolari de la kazahi, inchizand escrocheria deceniului din 2003 a Premierului Nastase. A uitat de romani si de drepturile lor. Candidatul la presedintie Ponta a promis un stat care isi plateste datoriile la timp si un stat aparator al intereselor romanilor in relatia cu marile companii.

„Analiza programului candidatului la presedintie PSD surprinde prin contradictiile dureroase dintre faptele lui Ponta ca Premier si promisiunile ca Presedinte. Mirarea nu e prea mare. Sa nu uitam ca deputatul Ponta a avut mari dificultati de a convietui cu Premierul Ponta. Ascensiunea de la deputatul Ponta la Premierul Ponta a fost o gaura neagra in politica romaneasca. Aspiratia de la Premierul Ponta la Presedintele Ponta este un dezastru, sustine senatorul Dan MARIAN, copresedinte ACL Vaslui”.

premierul ponta dan marian acl vaslui
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1771 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011016 (s)