News Flash:

Senatorul husean Nelu Tataru acuzat de PLAGIAT de catre PDL Vaslui, pe o pagina de socializare.

1 Aprilie 2014
2058 Vizualizari | 0 Comentarii
"Este foarte interesant faptul ca de cand se afla, chipurile, in opozitie, senatorul PNL de Husi Nelu Tataru a devenit foarte activ adresand intrebari ministrilor PSD pe probleme care numai cu ceea ce se intampla in colegiul sau, Husi-Murgeni, nu au legatura.

Saptamana trecuta, domnul senator Tataru a servit publicului vasluian o intrebare legata de soarta spitalului de la Negresti. Cat timp partidul domniei sale a avut ministru la Sanatate, in persoana dlui Eugen Nicolaescu, nu s-a interesat de aceasta unitate medicala. Interesant este si faptul ca, prin aceasta intrebare, senatorul Tataru ii ia painea de la gura colegiul sau, deputatul PNL Florin Ciurariu, ales in colegiul Negresti. Cum ar veni, domnia sa se agita pentru soarta negrestenilor in timp ce seful sau de partid doarme in papuci.

Astazi, senatorul PNL Nelu Tataru recidiveaza si iese la inaintare cu o interpelare adresata vicepremierului si ministrului de interne Gabriel Oprea. Cat timp PNL-ul a detinut portofoliul Internelor prin ministrul-senator Radu Stroie, Nelu Tataru a stat cumincior. Demersul senatorului Tataru este un plagiat ordinar, in stilul USL, dupa ultimele initiative ale senatorului PDL Dan Marian.

Senatorul Dan Marian, presedintele PDL Vaslui, s-a adresat Plenului Senatului in 2013 prin nu mai putin de 3 declaratii politice referitoare la problematica explorarii si exploatarii gazelor de sist. Ultima declaratie a senatorului Dan Marian este inregistrata in data de 18.02.2014, prin care solicita ridicarea zonei speciale de siguranta publica de la Pungesti (http://www.senat.ro/FisaSenato....

Spre finalul anului 2013, in urma deplasarilor efectuate in zona, acelasi senator Dan Marian formula doua intrebari/interpelari parlamentare, una adresata ministrului de Interne Radu Stroie (PNL) prin care se interesa tocmai de costurile operatiunile Jandarmeriei in zona Pungesti si, cealalta era adresata ministrului Educatiei Remus Pricopie pe tema cazarii jandarmilor in unitatile scolare din municipiul Vaslui (http://www.senat.ro/FisaSenato....

Cat timp s-a aflat la putere cu PSD, senatorul USL Nelu Tataru nu a miscat un deget pentru protestatarii de la Pungesti. Acum, se baga in seama, culmea, intr-un colegiu reprezentat in Parlament de colegul sau de partid, deputatul Dan Bordeianu, vicepresedinte al Comisiei de Aparare, ordine publica si siguranta nationala din Camera Deputatilor.

Oamenii trebuie sa retina ca senatorul de Husi Nelu Tataru nu face altceva decat un mizerabil exercitiu de imagine mizand pe faptul ca memoria oamenilor este scurta sau pe ingaduinta unora dintre noi. Rusine, domnule senator Nelu Tataru! "

husi murgeni senator tataru nelu tataru dan marian pungesti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Adauga anunt gratuit

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017021 (s)