joi, 28 martie, 2024

Sensul giratoriu din zona Confectii, functional! – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Primarul Municipiului Barlad, av. Dumitru Boros, informeaza ca in urma eforturilor depuse de reprezentantii Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere si personalul specializat al Primariei Barlad sensul giratoriu care a fost amenajat in intersectia din Zona „Confectii” a devenit functional.

Astfel, dupa trasarea marcajelor rutiere si a celor de delimitare a sensurilor, azi dimineata au fost montati parapetii din material plastic la sensul giratoriu propriu-zis si au fost montate semnele de circulatie. Deocamdata, sensul a fost amenajat, potrivit prevederilor legale in vigoare, din balize din plastic, urmand ca, dupa o perioada de acomodare a participantilor la trafic, acesta sa fie construit definitiv, ca orice alt sens. Intersectia strazilor Republicii cu Mihai Eminescu si G-ral Vasile Milea, zona in care s-au produs frecvent evenimente rutiere, devine astfel mai sigura.

„Eforturile depuse de noi inca de acum mai bine de trei ani si-au atuins scopul. Bulevardul Republicii, nefiind in administrarea municipiului, demararea lucrarilor a tinut strict de Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere, prin Directia Regionala Drumuri si Poduri (DRDP) Iasi. Am gasit in sfarsit intelegerea de care aveam nevoie iar acum este doar o chestiune de timp pana ce participantii la trafic se vor obisnui cu noul sens, pentru a-l putea amenaja definitiv. Astfel, pericolul producerii accidentelor in zona va disparea definitiv iar cetatenii Barladului vor fi in siguranta cand tranziteaza zona”, a declarat primarul Dumitru Boros.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img