vineri, 19 aprilie, 2024

Sentință șoc! Război de 6 milioane de euro între bogătașii Iașului! Un om de afaceri celebru a pierdut o sumă uriașă

Distribuie:

Publicat:

După aproape doi ani de conflicte aprinse, omul de afaceri Bogdan Gheorghiu câștigă războiul cu milionarul Ștefan Vuza. Instanța l-a obligat pe patronul Iasitex SA să respecte un contract în valoare de peste 6 milioane de euro pe care Vuza ar fi încercat să îl trișeze. Acesta a ținut ascunși 2 milioane de euro vreme de aproape doi ani. În cele din urmă, Concept SRL s-a ales cu o mare parte din terenurile Iasitex din zona Bularga. Oamenii controversatului Ștefan Vuza au vândut recent și ultimele parcele de teren ale fabricii de textile din Iași

Omul de afaceri Bogdan Gheorghiu a câștigat războiul dus cu milionarul Ștefan Vuza, după doi ani de conflicte aprinse. Concept SRL a câștigat în instanță cel mai important proces intentat împotriva Iasitex SA, pentru finalizarea unei tranzacții imobiliare care ajunge la peste 6 milioane de euro. Este vorba despre o suprafață întinsă de teren și mai multe construcții aflate pe platforma Iasitex, în zona Bularga. Acestea au fost vândute de companiile lui Vuza către Concept SRL, deși imobilele se aflau în litigiu, fiind puse sub sechestru de băncile comerciale.
Fiind plătită o garanție și un avans de circa 2,2 milioane de euro la vremea respectivă de către Concept SRL, Ștefan Vuza a încercat să blocheze în instanță vânzarea și să rămână astfel cu banii și cu imobilele.

 

bzi.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img