joi, 28 martie, 2024

Serban Huidu a luat foc din cauza unui blogger celebru: ”M-am inselat, esti un …!” Vezi ce l-a infuriat!

Distribuie:

Publicat:

Publicistul Valentin Coman a reusit sa starneasca o reactie virulenta de la nimeni altul decat Serban Huidu, cunoscutul realizator de televiziune. Valentin este cunoscut pentru modul acid cu care comenteaza stirile la nivel local si nu numai.
 
Totul a plecat de la articolul ”Moartea unei ziariste. Inconstienta, nu tragedie”, in care Valentin Coman comenteaza rational evenimentul in urma caruia jurnalista Iuliana Gatej si-a pierdut viata.
 
Acesta a facut comparatia cu accidentul in care a fost implicat Serban Huidu, accident in urma caruia au murit trei oameni.
 
”Fiindca tragedie ar fi putut fi daca in loc de copacul care a ucis-o, vaporul pe roti pe care il conducea ar fi lovit in plin un Logan, de exemplu, cu o familie compusa din doi parinti si doi copii care plecau in vacanta undeva, oriunde. Pe care i-ar fi omorat pe loc, i-ar fi facut terci, le-ar fi imprastiat organele pe camp ca scosi din masina de tocat, la viteza pe care o avea bolidul. Asa cum a facut Huidu, alta vedeta de televiziune, daca va mai amintiti. Da, aia putea fi numita tragedie. Asa, insa, e doar inconstienta cu premeditare.”, spune Valentin Coman.

Comparatia insa a starnit reactia lui Serban Huidu, care, ofuscat de cele scrise a simtit nevoia, pentru prima data dupa multi ani, sa explice conjunctura in care a ajuns sa fie implicat in acel groaznic accident rutier.

”As avea doar un mic comentariu: Huidu vedeta de televiziune avea 78 km/h viteza maxima si 51 la impact! (date din calculatorul masinii) Huidu avea copiii in masina si afara ningea in octombrie! In rest e comparatia perfecta ca la radio Erevan…..”, a spus realizatorul de televiziune.
 
Si nu s-a oprit nici atunci cand bloggerul constantean i-a atras atentia ca sentinta definitiva e un fapt incontestabil care atesta vinovatia de care se fereste.
 

”In sentinta se spune ca gradul de culpa e mic fata de consecinte…adica partea cu inconstienta pica….ma gandeam ca sunteti jurnalist. M-am inselat: sunteti un populist de doi bani care face meseria asta de ocara! Adica sunteti exact ce infierati in articol! Adica un ipocrit de prima mana numai bun de angajat la radio Erevan! Va salut fara nici o urma de respect!”, a replicat dur Serban Huidu.

De asemenea, Serban Huidu a simtit nevoia sa explice si maniera in care accidentul s-a transformat intr-un carnagiu, in ciuda faptului ca viteza masinii sale a fost stabilita oficial, la impact, la doar 51km/h: ”S-a dat peste cap pentru ca accidentul nu a fost frontal, ci stanga in stanga….asta a facut masinile sa se roteasca si Dacia fiind mult mai usoara s-a dat peste cap!”, a explicat vedeta tv.
 
De cinci ani, de cand a inceput sirul nenorocirilor in familia sa, Serban Huidu nu a mai avut parte de un Craciun fericit. Prima data a fost accidentul teribil de la schi, apoi dupa accidentul rutier in urma caruia au murit trei persoane, a urmat decesul mamei sale si divortul tatalui de cea de a doua sotie. Aproape toate s-au intamplat in preajma sarbatorilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img