miercuri, 24 aprilie, 2024

Serban Huidu il ataca pe Toader: ”Un Tudorel, vinovat moral”. Acuzele vin la 8 ani dupa ce Huidu a omorat 3 oameni cu masina

Distribuie:

Publicat:

Serban Huidu il acuza pe Tudorel Toader ca ar fi partas la crima. Gurile rele spun ca, in acest caz, hotul striga hotul. Moderatorul de la Cronica Carcotasilor, cel care in 2011 a omorat 3 oameni, il acuza intr-un mesaj din mediul online pe Tudorel Toader ca ar fi autor moral al crimei de la Medias, din cauza recursului compensatoriu. De asemenea, azi, Tudor Chirila a postat pe o retea de socializare o petitie care vizeaza acelasi lucru.

”Un criminal eliberat inainte de termen, prin legea lui Tudorel, a omorat din nou. Un Tudorel, vinovat moral pentru acest lucru, n-are nici macar o mustrare, n-are nicio parere de rau si se simte deranjat daca il intrebi ceva despre legea sa mizerabila. Mai urmeaza…”, a scris Serban Huidu.

Serban Huidu il ataca pe Tudorel Toader: „A omorat din nou prin legea lui Tudorel”

Serban Huidu il numeste vinovat pe Toader pentru crima petrecuta la Medias, unde un tanar de 25 de ani a fost omorat de un criminal scapat de inchisoare in urma legii acestuia. “Pleaca, Tudorele! Du-te in tara aia dupa chipul si asemanarea ta. Nu ne mai intereseaza scuzele tale penibile, spuse pe un ton pitigaiat si alunecos. Nu ne mai intereseaza argumentele tale inventate si mizerabile, scoase pe gura numai cu scopul de a iti pastra scaunul ala patat cu sange.

Nu ne mai intereseaza nici daca tara aia in care ajungi, plina de violatori si criminali, reusesti sa supravietuiesti o saptamana. Numai fii atent la lift, cand iesi din casa, fii atent la buzunar, cand treci pe langa Parlament, fii atent in parcare, cand vezi un infractor proaspat eliberat. Du-te, ma, in tara ta! Dar nu ne obliga pe noi sa traim in ea”, a fost mesjaul lui Serban Huidu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img