vineri, 29 martie, 2024

Serghei Mizil, atac suburban la adresa lui Cristian Tudor Popescu! ”Stii ca te-am urmarit, vino sa ne luptam”! Scandalul va ajunge in instanta

Distribuie:

Publicat:

Scandal-monstru între Serghei Mizil și Cristian Tudor Popescu. Afaceristul a lansat un atac extrem de dur la adresa jurnalistului, atât de dur încât nu se poate reproduce. Timp de aproape 10 minute, Mizil l-a înjurat pe CTP fără să se repete, într-un live pe pagina proprie de socializare.

Serghei este negru de supărare pentru că jurnalistul ar fi scos la iveală o scrisoare din arhivele securității care aparține familiei lui și care ar conține detalii intime. Dezvăluirile ar fi fost făcute într-o emisiune de televiziune la care CTP a luat parte alături de Emil Hurezeanu, care, spune Serghei, i-ar fi cerut acestuia scuze ulterior.

Serghei Mizil: ”Ai citit o scrisoare intimă a familiei mele”

”Te-ai luat de familia mea, te-ai luat de toată lumea. Norocul tău, măi…, că sora mea e prea proastă și n-a avut curaj să te dea în judecată. Păi cum citești tu scrisorile familie mele, mă. Cine ești tu, mă?…

Trebuie să ne judecăm, plăcerea mea… Te dau în judecată că ai spus despre familia mea, ai citit o scrisoare intimă și vreau să-ți pun o întrebare, băi… Păi aia era o scrisoare dată de la securitate. De unde o aveai dumneata?… Vreau să știu și eu cum ai luat tu scrisorile alea. Tu știi că dacă intri într-o chestie intimă a unei familii, e penal? (…) El a citit și cu Hurezeanu… Hurezeanu când a văzut, băiat șmecher, a zis: Băi, Serghei, îmi cer scuze… Ăsta, în piept se uita așa…”, i-a transmis Serghei Mizil lui CTP.

 

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img