vineri, 29 martie, 2024

Sergio, fostul concurent de la Puterea Dragostei, acuzat ca a rapit o femeie si copiii ei, primele declaratii: ”Eu am vrut sa fac un bine” De ce a ajuns politia acasa la fratele lui?

Distribuie:

Publicat:

Sergio a locuit în Italia cu familia lui, apoi s-au mutat în Anglia. De acolo a ajuns el la Puterea Dragostei, după o relaţie controversată cu Roxana Buzoiu. De altfel, în timp ce Sergio era în competiţie, au ieşit la iveală amănunte compromiţătoare despre acesta, dar şi despre fratele lui. Ovidiu,  fratele lui Sergio, a postat cateva imagini intime cu Roxana, iar scandalul a luat amploare. Apoi, Sergio a înregistrat nişte discuţii între băieţii de la Puterea Dragostei pe care apoi le-a distribuit. A fost momentul în care a intervenit fratele lui Sergio, acesta s-a enervat si i-a ameninţat. Se pare că cel vizat în mod special a fost Cătălin.

”Păi așa de șmecher ești tu, măi, Cătăline? Asta e brigada ta? Nu mă sună și pe mine un șmecher adevărat…)… Eu oricum ție îți fac bucata! Și pe partea aia și pe partea aia! Ție și lui Andy, care v-ați pronunțat și l-ați amenințat pe frate-meu cu moartea, înțelegi? Vă fac manevră pe toate căile, v-o spun și-n live, nu e problemă. Nu vă las!”, a spus fratele lui Sergio într-un live pe un site de socializare.

Sergio, fostul concurent de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Instagram]

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img