miercuri, 24 aprilie, 2024

Sevil Shhaideh, vicepremier, despre majorarea salariilor sefilor din administratia locala: Fara impact major

Distribuie:

Publicat:

Vicepremierul Sevil Shhaideh a declarat, marţi, la Iaşi, că nu crede că impactul creşterii salariale cu 30 de procente pentru preşedinţii de Consilii Judeţene şi primari va fi unul major, referindu-se la amendamentul propus de coaliţia de guvernare şi de UDMR, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Întrebată cum comentează amendamentul depus de PSD, ALDE şi UDMR şi dacă economia românească poate susţine măsurile de majorare a salariilor pentru preşedinţii de Consilii Judeţene şi primari, Sevil Shhaideh, ministru al Dezvoltării Regionale, a declarat, marţi, la Iaşi, că nu crede că impactul bugetar va fi unul major.
„Dacă amendamentul este unul propus la nivel de Parlament, vom face şi noi impactul bugetar, dar noi totuşi considerăm (…) că pentru 41 de preşedinţi de Consilii Judeţene şi 3.200 de primari nu va fi un impact major asupra finanţelor naţionale”, a declarat vicepremierul Sevil Shhaideh, marţi, la Iaşi.
Reprezentanţii coaliţiei de guvernare, alături de parlamentarii UDMR, au depus un amendament potrivit căruia preşedinţii şi vicepreşedintii de Consilii Judeţene, alături de primari şi viceprimari ar putea avea salariile majorate cu 30 de procente. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img