joi, 18 aprilie, 2024

Sexul cu prezervativ tine mai mult! 5 moduri sa te bucuri de el

Distribuie:

Publicat:

Nu toți bărbați sunt prietenoși când vine vorba de sexul cu prezervativ, dar iată 5 moduri prin care poți transforma această experiență în plăcere.

 

La fel ca aţa dentară, folosirea prezervativului este unul dintre acele lucruri care îţi este recomandat să-l faci, dar mulţi nu îl văd necesar sau nu-l agreează. Aşa cum am învăţat în timpul lecţiilor de educaţie sexuală, când este folosit corect, sexul cu prezervativ te poate proteja atât de bolile cu transmitere sexuală, cât şi de sarcinile nedorite, fiind cea mai eficientă metodă de contracepţie dintre toate care există. Studiile arată că multe cupluri evită să folosească prezervativul pentru că, spun ei, sexul este mai plăcut fără.

Dar nu acesta trebuie să fie motivul. Annabelle Knight, expert în relaţii şi sex, vine în ajutor cu 5 moduri de a atinge plăcerea maximă folosind prezervativul.

Sexul cu prezervativ, o plăcere!

De cele mai multe ori auzim despre prezervativ că este cauciucat şi că nu oferă aceeaşi senzaţie ca cea a contactului direct cu pielea. Dar există o soluţie pentru această “neplăcere”: lubrifiantul. Chiar dacă majoritatea prezervativelor au în compoziţia lor lubrifiant, ideal este să adaugi mai mult. Acesta reduce frecarea, iar şansele să se rupă sunt mai mici. Poţi încerca o formulă cu silicon la bază, deoarece aceasta este mai subţire şi rezistă mai mult decât variantele cu apă.

continuarea pe csid.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img