News Flash:

"Sfanta Ana Birchall"

4 Ianuarie 2017
3357 Vizualizari | 0 Comentarii
sursa foto agerpres ro
" ROMANIA ESTE GRADINA MAICII DOMNULUI". Amin , am putea spune dupa o asemenea declaratie. Ea a fost facuta de deputatul Ana Birchall .Aceasta a fost propusa ministru delegat pentru Afaceri Europene, a primit aviz pozitiv din partea comisiilor de specialitate ale Parlament, ea declarand ca urmatorul proiect de tara al Romaniei este asigurarea presedintiei UE "imediat dupa aniversarea centenarului Marii Uniri", transmite News.ro.

"Fiecare dintre noi putem sa facem acest lucru pentru a respecta si a iubi aceasta tara atat de frumos numita gradina Maicii Domnului", a spus deputata.

Birchall, propusa ministru delegat pentru Afaceri Europene, a primit aviz pozitiv din partea comisiilor de specialitate ale Parlamentului .

Deputatul  PMP , Eugen Tomac s-a plans ca, dupa prezentarea facuta de Birchall, nu a mai ramas timp pentru intrebari. 

"Domnule deputat, puteti lua cuvantul cu permisiunea celui care conduce sedinta. Nu era randul grupului dumneavoastra", l-a avertizat Gabriela Cretu, cea care conducea sedinta( n.r. deputat PSD de Vaslui)
Reactia lui Tomac a fost sa paraseasca sala de sedinte. "Imi pare rau ca pierdeti oportunitatea, si luati din timpul colegilor, de a pune intrebari inteligente", i-a transmis  Cretu.

Ana Birchall a primit aviz pozitiv din partea comisiilor cu 18 voturi "pentru" si sapte voturi "impotriva".

autor:Cristina Radulescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0940 (s) | 23 queries | Mysql time :0.034102 (s)