joi, 28 martie, 2024

Sfantul Dumitru. Mesaje speciale pentru cei care poarta acest nume

Distribuie:

Publicat:

Majoritatea femeilor care isi sarbatoresc onomastica pe 26 octombrie poarta numele de Dumitra, Dumitrita, Mitra, Dumitrica, Demetra sau Dumitrana. Dintre barbatii care isi sarbatoresc onomastica cei mai multi poarta numele de Dumitru, Mitica, Dimitrie sau Dumitrache.

SFANTUL DUMITRU, MESAJE. Sfantul Dumitru sa-ti dea sanatate si putere sa lupti pentru idealurile tale. Sa ai parte numai de clipe minunate, de bucurii si fericire alaturi de familie si cei dragi.

SFANTUL DUMITRU, MESAJE. In aceasta zi speciala iti doresc numai bine, multa fericire, indeplinirea tuturor dorintelor, si fie ca Sfantul Dumitru sa te calauzeasca mereu in viata.

SFANTUL DUMITRU, MESAJE. Multa sanatate, putere de munca si implinirea dorintelor atat pe plan profesional cat si pe cel privat. Sa iti dea Dumnezeu sanatate si liniste in suflet. Sa ti se implineasca visele si sa te poti bucura de tot ce ai!

SFANTUL DUMITRU, MESAJE. Cel mai frumos la multi ani li transmit celui mai frumos nume, Dumitru. La multi ani si cat mai multi bani si sanatate pentru ca e mai scumpa de cat toate!

SFANTUL DUMITRU, MESAJE. La multi ani, de ziua numelui! Ziua numelui pe care li porti sa iti aduca noroc si bucurii! Sa ne traiesti! La multi ani de Sf. Dumitru!

SFANTUL DUMITRU, MESAJE. La multi ani, Dumitrita! Sa fii fericita si mereu insotita de cei care merita sa te iubeasca. La multi ani, Dumitrita!

SFANTUL DUMITRU, MESAJE. La multi ani! Ziua numelui tau sa fie luminoasa si sa se prelungeasca in multe altele aducatoare de bucurii. La multi ani de Sfantul Dumitru!

SFANTUL DUMITRU, MESAJE. Fie ca toate implinirile, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Dumitru cat mai frumoasa!

SFANTUL DUMITRU, MESAJE. La multi ani si voiosie, Domnul alaturi sa-ti fie, bucurii sa-ti daruiasca si nimic sa nu-ti lipseasca! La multi ani Dumitru!

SFANTUL DUMITRU, MESAJE. Sfantul Dumitru sa-ti dea sanatate si putere sa lupti pentru idealurile tale. Sa ai parte numai de clipe minunate, de bucurii si fericire alaturi de cei dragi! La multi ani!

SFANTUL DUMITRU, MESAJE. Sper ca sarbatoarea Sfantului Dumitru sa fie simbolul unui nou inceput, sa ai parte de un drumUrari, mesaje si sms-uri de Sfantul Dumitru presarat cu bucurii, impliniri, sanatate, fericire si succes! La multi ani!

SFANTUL DUMITRU, MESAJE. In aceasta zi speciala iti doresc numai bine, multa fericire, indeplinirea tuturor dorintelor, si fie ca Sfantul Dumitru sa te calauzeasca mereu in viata!

SFANTUL DUMITRU, MESAJE. Sa iti dea Dumnezeu sanatate si liniste in suflet. Sa ti se implineasca visele si sa te poti bucura de tot ce ai!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img