marți, 16 aprilie, 2024

Sfarsit teribil pentru o tanara dintr-o comuna din Timis. Femeia a murit intr-un cumplit accident. Un baietel de cinci anisori a ramas fara mama

Distribuie:

Publicat:

Durere fara margini intr-o comuna din Timis dupa ce ieri, intr-un teribil accident, s-a stins o tanara de 29 de ani, al carei destin te cutremura.
Era mama unui copilas de nici 5 ani pe care il crestea singura dupa ce in urma cu putin timp tatal micutului a plecat si el in ceruri.

Rudele, prietenii, vecinii din Comlosu Mare o plang pe Andreea Cojanu, tanara care sambata dupa-amiaza se sfarsea pe soseaua ce leaga Timisoara de Sannicolau Mare. Intr-o curba din apropiere de Sandra, femeia pierdea controlul volanului, iar autoturismul pe care il conducea a zburat de pe sosea in vegetatia de pe marginea drumului.

Medicii n-au mai putut face nimic pentru tanara de 29 de ani. Tragedia e cu atat mai mare cu cat acasa o astepta baietelul ei Dario de numai 5 ani. Tatal copilasului ii parasea in urma cu doi ani in urma unui infarct, iar Andreea se zbatea ca celui mic sa nu-i lipseasca nimic, se ocupa de magazinul familiei, dar isi facea mereu timp pentru cei dragi. Asa s-a intamplat si sambata. Din nefericire, soarta insa a avut alte planuri pentru ea.

„De ce viata este asa scurta pentru unii de la ora 6 nu ma mai pot opri din plans

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img