vineri, 19 aprilie, 2024

Sfarsit tragic pentru un batran din judetul Vaslui. Focul i-a curmat viata

Distribuie:

Publicat:

UPDATE:Pompierii militari din cadrul Detasamentului Vaslui, impreuna cu membrii  Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta, au intervenit pentru localizarea si lichidarea unui incendiu produs la o casa din localitatea Tanacu, comuna Tanacu.

In cursul noptii trecute, in jurul orei 03.01 un apel sosit in dispeceratul comun I.S.U. – S.A.J. anunta faptul ca in localitatea Tanacu , din comuna Tanacu, o casa este in flacari iar in interiorul  acesteia exista posibilitatea sa se afle proprietarul locuintei. Imediat,  la locul incendiului au fost trimise doua autospeciale de lucru cu apa si spuma, o autospeciala de prima intreventie si comanda, cu  un ofiter si  zece subofiteri si  o ambulanta S.A.J..

   La sosirea echipajelor de interventie, incendiul se manifesta generalizat la intreaga locuinta,  construita din pamant si la acoperisul  pe structura din lemn si invelitoare din tabla, pe o suprafata de circa 20 m.p.. Din nefericire, dupa lichidarea incendiului a fost gasit trupul carbonizat al proprietarului in varsta de 73 de ani.

  Flacarile au distrus locuinta in totalitate, cu toate bunurile din interior (mobilier, aparatura electrocasnica, materiale textile, documente si altele), reusindu-se limitarea propagarii flacarilor catre un depozit de furaje si un adapost de animale din apropiere

   Cauza probabila de izbucnire a incendiului a fost efectul termic de la  o soba supraincalzita.

Stirea initiala:
Un barbat de 73 de ani, din comuna Tanacu, a murit intr-un incendiu, pompierii militari ajunsi la fata locului, gasindu-l carbonizat. Doua autospeciale de stinegre s-au deplasat la fata locului, insa cei de la ISU au gasit casa distrusa.

„Arderea era generalizata, iar pompierii militaru au gasit la fata locului un barbat carbonizat”, a declarat purtatorul de cuvant din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Podul Inalt” Vaslui, Petru Iftene.

Cel mai probabi, totul a pornit de la o soba aflata in locuinta, care s-a supraincalzit si a favorizat aprinderea obiectelor aflate in camera.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img