marți, 23 aprilie, 2024

Sfarsit tragic pentru un crescator vasluian de animale. A fost gasit prabusit in iarba-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Sfarsit de drum pentru un vasluian in varsta de 58 de ani. Acesta a plecat la camp si nu s-a mai intors, moment in care familia a intrat in panica si a inceput sa il caute. Dupa mai multe ore de cautari, i-au descoperit corpul lipsit de viata prabusit in iarba.

Barbatul, domiciliat in localitatea Poiana lui Alexa, judetul Vaslui, nu a tinut cont de temperaturile ridicate, iar la final de zi, istovit de munca, a plecat pana la un teren din apropierea satului. Dupa un timp, rudele s-au alertat si au inceput sa il caute, descoperindu-i trupul lipsit de viata prabusit in iarba. Moartea barbatului este considerata de catre criminalisti ca fiind suspecta, in acest caz deschizandu-se o ancheta.

Potrivit apropiatilor, raposatul era un om muncitor, crescator de animale, avand o sumedenie de responsabilitati. Desi era o vreme caniculara, barbatul s-a ocupat de treburile gospodaresti, ignorand complet vremea arida. Dupa ce a terminat cele trebuincioase, a plecat in graba la camp sa vada daca a crescut iarba destul de mare pentru a fi cosita.

Dupa apelul efectuat la numarul unic de urgenta 112, zona in care a fost gasit trupul barbatului a fost impanzita de politistii care au demarat o ancheta. Familia si prietenii se pregatesc acum pentru inmormantare. Omul avea 2 fete si 4 baieti, toti la casele lor, unii plecati la munca in strainatate. Cu totii se vor reuni acum sa-si conduca parintele pe ultimul drum.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img