marți, 16 aprilie, 2024

Sfarsit tragic pentru un tanar din Timisoara! S-a aruncat de pe un pod si a lasat in urma doi copii si o sotie indurerata

Distribuie:

Publicat:

Tanarul care s-a sinucis, noaptea trecuta, aruncandu-se de pe un pod direct pe asfalt, pe Autostrada Timisoara – Lugoj, se numeste Marius Florin Bublea.

Barbatul este din Timisoara si a lasat in urma doi copii si o sotie indurerata. 

Nenorocirea s-a petrecut chiar inainte de miezul noptii. Tanarul de 33 de ani ar fi venit cu o masina de ocazie la podul ce se arcuieste peste autostrada.

A fumat doua tigari si si-a sunat sotia careia i-a marturisit ca vrea sa-si ia viata.

Femeia nu l-a luat in seama, semne ca nue era prima oara cand barbatul ameninta ca recurge la gesturi extreme.

De data asta, insa, a scris si un bilet de adio, in care isi cerea scuze pentru ce urma sa faca. 

S-a descaltat, s-a urcat pe balustrada podului rutier si a mers cativa metri agatat de gardul ce o strajuieste pana a ajuns in dreptul primei benzi de circulatie a autostrazii. 

Acolo a sarit in cap, de la aproximativ 6 metri, zdrobindu-se de asfalt.

Trupul neinsufletit a fost gasit pe prima banda a drumului de mare viteza in directia de mers spre Timisoara. Din primele cercetari facute de oamenii legii rezulta faptul ca barbatul s-a aruncat in fata masinilor, soferii fiind cei care au dat alarma la numarul de urgenta 112.

Politistii au gasit pe pod incaltamintea barbatului dar si cateva sticle.

Oamenii legii incearca acum sa inteleaga ce anume l-a impins pe barbat sa-si ia viata la 33 de ani, intr-un mod atat de dramatic.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img