luni, 18 martie, 2024

SHAKIRA, mesaj socant pentru DONALD TRUMP!

Distribuie:

Publicat:

Cunoscuta cantareata Shakira a facut public pe contul sau de Facebook atat un mesaj, cat si-o imagine, in semn de protest, dupa ce presedintele Donald Trump a decis sa elimine din Statele Unite ale Americii cetatenii musulmani.

In fotografia facuta publica in urma cu putin timp, in seara de joi, se poate observa mesajul „Rezist“, iar in randurile scrise pe reteaua sociala fanii Shakirei au putut citi urmatoarele:

„Interdictia recenta data de catre Donald Trump pentru persoanele din sapte tari principal musulmane de-a patrunde pe teritoriul Statelor Unite a reusit sa porneasca un soi de rezistenta atat din interiorul Americii, cat si din afara granitelor. As vrea ca vocea mea sa se adauge celor care se opun. Pentru ca toate acestea nu implica doar Statele Unite, ci are implicatii pentru rasa umana, fie ca sunt sau nu cetateni americani. Cum nici eu nu sunt. (…) Musulmanii sunt oamenii nostri. Sunt fiinte umane care au copii, nevoi si vise precum toti ceilalti. Nu toti musulmanii sunt teroristi, asa cum nu toti teroristii sunt musulmani. Persoanele de origine latina sunt oamenii nostri. Nu vin in America pentru a fura nimanui locurile de munca – vin pentru a cauta oportunitati, pentru a putea sa-si construiasca o viata mai buna pentru ei si pentru urmasii lor. (…) Ei sunt cei care au contribuit la forta de munca, cea care a transformat America in tara grozava care e astazi.

Afro-americanii sunt oamenii nostri. Dupa ce au indurat secole de intregi de asuprire si nenumarate atrocitati umane, care au fost comise impotriva lor si dupa ce au luptat pentru drepturile lor civile, e devastator ca sunt vazuti in continuare dupa culoarea pielii lor si ca drepturile lor le sunt amenintate“.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img