News Flash:

Shannen Doherty, bolnavă de cancer în stadiul IV: ”Nu mă plâng niciodată!”

21 Septembrie 2021
195 Vizualizari | 0 Comentarii
shannen 990x557

Din contră. La 6 ani de la primul diagnostic de cancer la sân, ”Brenda” din Beverly Hills luptă. Și își amintește toate binecuvântările zilnice.

”Sunt recunoscătoare pentru fiecare zi. Mă trezesc şi mă simt binecuvântată că sunt aici. Că nu renunţ, că sunt înconjurată de cei dragi, de voi toţi cei care împărtăşiţi cu mine poveşti de viaţă.”, spune Shannen Doherty, care duce o luptă cumplită cu maladia, care părea să intre în remisie, la un moment dat.

Însă a revenit, iar actrița iubită de toată planeta a trecut prin nenumărate şedinţe de chimio şi radioterapie, prin operaţii. Dar nimic nu o face să renunțe. Ba mai mult, vrea să ajute.

Actriţa este şi ambasadoarea Fundaţiei Stand Up to Cancer: „Mulţumită platformei de care dispun, pot să ajung la mai mulţi oameni şi să îi ajut, să îi fac să conştientizeze problema, să strâng bani sau să ajut familiile acestora.”

Lansează un film

Într-o conferinţă recentă dedicată prezentării noului său film List of a Lifetime, Shannen a vorbit despre boala sa, dar şi despre modul în care şi-ar dori ca oamenii să îi perceapă pe cei bolnavi de cancer.

„Simt că este responsabilitatea mea să vorbesc despre cancer şi poate să îi educ mai mult pe oameni şi să îi fac să înţeleagă că persoanele bolnave de cancer în stadiu IV sunt cât se poate de vii şi de active.

Soţul meu spune că nu ţi-ai da niciodată seama că am cancer. Nu mă plâng niciodată. Nu prea vorbesc despre asta. E parte din viaţa mea în acest moment”, a spus actriţa, potrivit People.

„Nu am o listă de lucruri pe care vreau să le fac pentru că o să fiu persoana care a trăit cel mai mult cu cancer. Vreau doar să trăiesc. Ăsta e singurul lucru de pe lista mea în acest moment.”, a mai spus ”Brenda”.

Continuarea pe exquils.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0956 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025592 (s)