joi, 25 aprilie, 2024

Shaormar sirian, batut mar de doi “patrioti” clujeni! Motivul este halucinant

Distribuie:

Publicat:

Incident socant in Cluj-Napoca, unde doi “patrioti” l-au agresat pe angajatul sirian al unei shaormerii, pentru ca nu le intelegea glumele.

Potrivit Stiri de Cluj, refugiatul angajat de patronul unei saormerii a fost agresat de doi tineri bauti, care i-au spus “sa plece la el acasa”. Incidentul ar fi avut loc la sfarsitul lunii septembrie, fiind urmat de o plangere la politie, mai ales ca totul a fost inregistrat pe camera de supraveghere. 

”Era sambata seara si au intrat doi baieti si au inceput sa il ia la misto. Nu intelegea exact tot ce le spunea si cei doi au continuat discutia spunandu-i ca nu intelege si ca sa plece la el acasa. Angajatul le-a spus ca nu pleaca acasa, pentru ca aici este acasa pentru el. Unul a intins mana si l-a lovit, iar angajatul a iesit pana afara pentru a chema agentul de securitate, iar atunci l-au lovit in continuare cei doi. Clientii erau speriati. Unul dintre agresori avea la el o sticla de bautura”, a declarat un martor pentru Stiri de Cluj.

Povestea celor doi refugiati sirieni angajati de patronul saormeriei a fost prezentata acum cateva luni la Stirile ProTV. Omul de afaceri a apelat la aceasta varianta pentru ca nu a gasit mana de lucru in Cluj si spunea ca este foarte multumit de ei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img