sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Shurubel a dat-o de gol pe Adela Popescu în direct. Ce dezvăluire a făcut despre salariul ei? “Am zis 10% …”

Distribuie:

Publicat:

Colegul de platou al Adelei Popescu a făcut dezvăluiri cu privire la suma încasată de actriță pentru postul de moderator.

Emisiunea prezentată în trecut de Adela Popescu și Cove a suferit modificări serioase în ultima perioadă. Dacă Gabriel Coveșeanu a ales să părăsească formatul  și să semneze cu un alt post de televiziune, în privința Adelei Popescu șefii au făcut mari sacrificii din punct de vedere financiar, pentru a o readuce cât mai repede pe micile ecrane.

Cum au reușit șefii să o convingă pe Adela Popescu să revină la tv atât de repede?

Plecarea lui Cove din emisiunea pe care a moderat-o în ultimii ani a luat prin surprindere pe toată lumea, însă nimeni nu se aștepta ca partenera lui de emisie, Adela Popescu, să revină atât de repede pe micile ecrane, la doar o lună și jumătate de când a adus pe lume cel de-al treilea copil.

Fanii vedetei au început imediat să se întrebe cum s-a lăsat soția lui Radu Vâlcan convinsă să se întoarcă rapid în televiziune, așa că au pus această situație pe seama câștigului pe care proaspătă mămică îl va încasa lunar, în urma muncii depuse.

Noul coleg de platou al actriței, Shurubel, a stârnit și mai rău curiozitatea celor de acasă, căci a dat-o de gol pe Adela în direct și a făcut o remarcă care a stârnit hohote de râs, cu privire la salariul prezentatoarei tv:

"-Adela: Colegul meu (n.r. – Shurubel) a făcut o trimitere către următorul material, cu unghiile french.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img