vineri, 29 martie, 2024

Si-a cumparat un caine care nu latra niciodata. Ce era animalul cu care statea in casa

Distribuie:

Publicat:

Povestea unei femei din China a facut inconjurul lumii dupa ce s-a aflat ca animalul pe care-l crestea in casa de cateva luni nu era un caine, cum crezuse initial. Cand a aflat pe ce a dat 400 de dolari, a ramas fara cuvinte.

Este foarte simplu sa mai faci cateva o greseala, dar ce a facut domnisoara Wang i-a facut pe internauti sa rada cu lacrimi. Altii in schimb, s-au intrebat daca este posibil asa ceva.

Domnisoara Wang a dat 400 de dolari pe un animalut care trebuia sa fie un caine din rasa Spitz japonez, indragit pentru blana alba si pufoasa. Insa, dupa numai cateva luni, femeia si-a dat seama ca a cumparat altceva, pentru ca acesta nu latra niciodata.

Chiar daca a observat ca animalutul ei avea coada cam stufoasa, nimic nu i-a dat de banuit ca animalul nu este un caine.

Doamna Wang a cumparat animalul in luna iulie a anului trecut si a avut grija sa nu ii lipseasca nimic. A hranit zilnic „catelul” cu piept de pui si cu mancare pentru caini. La trei luni, insa, animalul a inceput sa refuze mancarea, fara vreo explicatie.

„La un moment dat, am vazut schimbari majore: blana era mai deasa, botul incepea sa se alungeasca, iar coada capata dimensiuni impresionante.

De altfel, devenea tot mai flocoasa. Mai mult, cand scoteam animalul la plimbare, ceilalti caini se speriau de el.

Si fie se ascundeau, fie fugeau mancand pamantul din calea noastra”, a povestit femeia, usor amuzata, pentru presa locala.

Ce i-a spus un medic veterinar in timpul unei plimbari

Intr-o zi, aceasta a iesit la plimbare cu animalutul ei, iar un medic veterinar i-a vazut. Acesta a elucidat misterul si i-a spus ca animalul sau de companie este un pui de vulpe, nicidecum un caine. Din aceasta cauza nu latra.

Dupa ce a auzit acest lucru, domnisoara Wang a dus vulpita la o gradina Zoologica, pentru a trai printre animalele salbatice.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img