vineri, 29 martie, 2024

Si-a dus fetita la spital, dupa ce i-a zis ca o doare capul. Ce avea micuta, medicii sunt fara cuvinte

Distribuie:

Publicat:

O fetita de numai 10 ani a reusit sa ii socheze pe medici, atunci cand a ajuns de urgenta la spital.

Laila Stanhope din Essex a inceput sa se planga parintilor si sa acuze dureri mari de cap. Atunci cand au aflat ca fetita nu se simte bine, nu au luat in serios cuvintele sale. Abia cand era sa fie prea tarziu, Laila a fost dusa de urgenta la medic.

Mama acesteia a crezut ca fiica ei are o criza, in timp ce se intorceau de la o aniversare. Au plecat de urgenta la cel mai apropiat spital.

Odata ajunsi la spital, femeia a primit un verdict sumbru din partea medicilor.

Abia atunci mama Lailei, Charley, a inceput sa se teama de ce este mai rau. Fetita a fost moarta pentru 6 minute din cauza unei apoplexii, dupa ce a suferit o sangerare craniana. Acest lucru a dus la un atac de cord. Din fericire, medicii au reusit sa o salveze pe micuta.

Vazand starea fetitei sale, femeia a ajuns sa ii implore pe medici sa o lase sa moara, deoarece nu mai suporta sa o vada suferind atat de mult.

Medicii trebuie sa astepte acum sa vada daca Laila a ramas cu daune permanente ale creierului. Mama ei a dezvaluit ca „ochii ii sunt deschisi, dar nu e nimeni acolo”.

Mama micutei trage un semnal de alarma altor parinti

Fetita este in stare stabila la trei saptamani de cand este in coma indusa. Insa nu se stie cat timp va dura pana isi va reveni ori daca isi va reveni.

„Eram in masina si mai aveam doar cateva minute pana acasa cand a inceput sa se planga de dureri mari de cap. Pana in momentul in care am ajuns sa parchez masina, fetita noastra deja incepuse sa aiba convulsii.

Era in parcare, totul se intaapla in fata mea. E atat de infricosator ca a fost vorba de ceva absolut banal, imi spunea de o durere de cap si nimic altceva. Tocmai de aceea imi doresc sa trag un semnal de alarma”, a povestit mama micutei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img