joi, 25 aprilie, 2024

Si-a gasit fetita moarta sub patura. Cauza mortii este banala

Distribuie:

Publicat:

Tatal a intrat in camera fetitei lui de 8 ani sa vada ce face. Cand a vazut ce se afla sub patura a chemat ambulanta. Acesta poate fi cosmarul oricarui parinte. Un barbat a decis sa dea o petrecere tematica se ziua lui, asa cum  i-a cerut fiica sa.  Jaina Vue McGloghlon a vrut sa isi ajute parintele la pregatirea petrecerii, inspirata de filmul "Razboiul stelelor" si a cerut ca, dupa petrecere, doua dintre baloanele personalizate sa fie pastrate in camera ei. Mike, tatal fetitei, a intrat sa o verifice la 30 de minute dupa ce a dus-o la culcare si a fost ingrozit sa descopre ca fetita lui s-a sufocat, avand unul dintre baloane peste fata.

"Fiul meu a vazut ca un picior era in afara patului. A ridicat patura si a gasit balonul pe capul ei. A pus-o pe podea, a taiat balonul si i-a facut masaj cardiac iar noi am sunat la 911", a povestit bunica ingrozita.

Moartea fetitei a fost un accident. Ea a incercat sa isi faca fratiorul sa rada, punandu-si balonul pe cap. Combinatia de oboseala si heliu inhalat a facut-o sa lesine si sa se sufoce. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img