vineri, 26 aprilie, 2024

Si-a schimbat numele in iPhone 7 pentru a castiga un telefon

Distribuie:

Publicat:

Un ucrainean de 20 de ani si-a schimbat numele la Starea Civila pentru a castiga un smartphone iPhone 7.

Daca ai fi cautat pe Google numele Olexander Turin in urma cu cateva zile, probabil nu gaseai nimic interesant. Acum daca vei cauta numele tanarului ucrainean de 20 de ani, o sa te alegi cu milioane de informatii despre acesta. 

Un magazin de electronice din Kiev a decis sa le daruiasca celor care  au curajul sa-si schimbe numele  in iPhone7, noul model Iphone, pentru a-si promova telefoanele. Schimbarea de nume trebuia sa respecte toate formele legale.

Turin este unul dintre tinerii care si-au schimbat numele in Iphone Sim(Sim este echivalentul numarului 7 in ucraineana) pentru a castiga dispozitivul gratis. In Ucraina, ca sa-ti schimbi numele costa 2$, iar pretul unui Iphone7 poate ajunge si la 850$, astfel Turin a economisit o suma importanta de bani.

Sim este norocos ca si-a schimbat numele anul acesta, cand telefonul iPhone 7 este in voga, deoarece daca  facea aceasta alegere anul trecut, numele lui ar fi devenit „iPhone Shist” (Shist inseamna sase in ucraineana), cuvant care nu suna tocmai bine in engleza.

Tanarul spune ca nu o sa-si schimbe numele si in iPhone8 cand acesta  va fi lansat, dar crede ca va reveni la numele vechi atunci cand va avea copii. Acum ramane sa se obisnuiasca cu noul si neasteptatul sau nume.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img