sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Si-au ingropat bunica alaturi de telefonul ei mobil. Ce SMS au primit nepotii ei, la 3 luni de la inmormantare

Distribuie:

Publicat:

O femeie din Mrea Britanie, Lesley Emerson în vârstă de 59 de ani, a murit de cancer. Pentru că membrii familiei erau foarte atașați de femeie, i-au pus lângă ea în mormânt un telefon mobil, iar atunci când li se făcea dor de ea, îi trimiteau mesaje.

Șocul a venit în momentul în care nepoata lui Lesley, Sheri, a primit un mesaj în care i s-a răspuns la toate mesajele trimise. Sms-ul a venit de pe același număr ca cel al femeii decedate, potrivit Daily Mail.

În mesajul primit de Sheri scria: “Veghez asupra ta. Vei trece peste și totul va fi bine”. Când a văzut mesajul, și mai ales numărul de telefon de pe care era trimis, tânăra a simțit că o lasă picioarele. “Eram în stare de șoc. Nu știam ce să cred”, a declarat tânăra.

În minutul următor tânăra i-a răspuns la mesaj întrebând “Cine este?”. Deasemenea ea a sunat înapoi și i-a răspuns un bărbat, care le-a spus că folosește numărul cu pricina de câteva săptămâni.

Bărbatul a spus că a început să primească mesaje de la numere necunoscute, dar a crezut că este o glumă din partea prietenilor lui. Așa că s-a gândit să intre în jocul lor și să le răspundă.

Lesley Emerson a murit în luna iulie, iar operatorul telefonic a promis familiei că nu va da numărul mai departe altcuiva, însă acest lucru s-a întâmplat trei ani mai târziu.

“Pentru mine a fost o metodă de a o ști încă printre noi. Este groaznic să mă gndesc acum că altcineva are numărul de telefon al mamai mele. Nu pot să cred că rețeau de telefonie ne-a făcut lucrul acesta”, a declarat fiul lui Lesley Emerson. Reprezentanții operatorului telefonic și-au cerut scuze familiei pentru situația provocată.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img