joi, 28 martie, 2024

Silviu Prigoana, alaturi de Laurentiu Reghecampf intr-o zi trista din viata lui! Mesajul scris pe coroana adusa de afacerist si cine e barbatul cu care a venit si care e foarte apropiat de Anamaria Prodan

Distribuie:

Publicat:

Silviu Prigoana se numara printre persoanele publice care a dorit sa le fie alaturi astazi Anamariei Prodan si sotului ei, Laurentiu Reghecampf. Politicianul nu a venit singur, ci impreuna cu un barbat in etate, care a sarutat-o pe obraz pe cunoscuta impresara si a imbratisat-o pret de cateva secunde – semn ca cei doi au o relatie apropiata. Cand a sosit la catedrala unde era depus sicriul cu trupul lui Hary reghecampf, politicianul avea in mana o coroana mare de flori.

Imbracat in negru si cu nebarbierit, Silviu Prigoana a ajuns la Catedrala Eroilor Inaltarea Domnului din Targoviste cu o jumatate de ora inainte de inceperea slujbei de inmormanare a tatalui lui Reghe. Omul de afaceri a depus langa cosciugul lui Hary Reghecampf o coroana formata din garoafe albe si rosii, pe care era mesajul: „Sincere condoleante, fam. Prigoana”. Barbatul care l-a insotit pe Silviu Prigoana este tatal sau.

Un sobor impresionant de preoti va oficia slujba de inmormantare de la Catedrala Eroilor Inaltarea Domnului din Targoviste, care a fost programata sa inceapa de la ora 12:00.

Va reamintim ca tatal lui Laurentiu Reghecampf a incetat din viata duminica, 25 martie, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator, dupa ce sambata a fost dus de urgeta la spital. Tatal cunoscutului antrenor era in vizorul medicilor, dupa ce a fost diagnosticat cu o maladie care necesita multa atentie din partea bolnavilor.

Stire in curs de actualizare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img