miercuri, 24 aprilie, 2024

Silviu Prigoana, plangere penala impotriva Adrianei Bahmuteanu: “Baiatul cel mare era legat si torturat”

Distribuie:

Publicat:

De parca nu ar fi ajuns, atatia ani de certuri, divorturi, tribunale! Scandalul dintre Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu se reaprinde! Afaceristul i-a facut plangere penala fostei sotii, in temeiul relelor tratamente aplicate minorilor.

Potrivit lui Silviu Prigoana, ar exista niste filmari in care fiul cel mare pe care il are impreuna cu Adriana Bahmuteanu ar fi fost legat si „torturat” de mama lui. Totul, in timp ce fratele mai mic ar fi fost cel care filmeaza.

Vezi si: Pe sotia lui Prigoana o stiti, dar uite ce soacra simpatica are afaceristul!

„Au venit copiii in vacanta si cand am verificat telefoanele copiilor, am gasit o filmare. De fapt, doua filmulete a cate un minut in care baiatul cel mare era legat de maini si de picioare si era torturat de mamica lui care statea peste el, copilul urla cat il tinea gura si celalalt copil il filma. Filma scena respectiva, adica unul avea o tortura fizica si celalalt tortura psihica, sa-l vezi pe fratele tau cum este legat, torturat si umilit.

I-am trimis o notificare ca incepand din acel moment, domiciliul copiilor e la mine acasa. Eu pot sa decid pentru ca sunt tutorele legal al copiilor, suntem in custodie comuna in momentul de fata si, mai presus, e viata si integritatea copiilor mei.

N-au vrut sa dea prea multe detalii. (…) Fratele mic filma (n.r. la cererea Adrianei). Nu vreau eu sa-i pastrez. Copiii nu mai vor sa mearga in locatia respectiva, le e teama sa mearga acolo”, a explicat Silviu Prigoana.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img