vineri, 19 aprilie, 2024

Silviu Prigoana, revoltat dupa ce Ilie Nastase a fost incatusat: „Sa faci circ pentru paparazzi este INCREDIBIL! Cine a gresit in toata povestea….”

Distribuie:

Publicat:

Silviu Prigoana s-a declarat extrem de surprins de ce a facut prietenul sau, Ilie Nastase, dupa ce a fost oprit de doua ori intr-o zi de catre Politie. Daca prima data cand a fost oprit politistii au constatat ca fostul campion la tenis a consumat alcool, a doua oara, acesta s-a ales cu dosar penal pentru ca a condus fara permis.

Omul de afaceri Silviu Prigoana nu poate intelege de ce cazul lui Ilie Nastase a fost atat de mediatizat.

„Ce a facut Ilie… e prietenul meu, trebuie sa recunosc, dar nu e in regula, e descalificat. Probabil a uitat sa spuna, cand l-a oprit politia, ca e Ilie Nastase. Am inteles ca a fost o razie de politie si cu paparazzi. N-am inteles de ce Politia Romana face conferinta de presa pentru orice roman care ramane fara permis.

Sa faci circ pentru paparazzi… ministerul de Interne sa accepte sa se faca o conferinta pentru un cetatean este absolut incredibil. Cine a gresit in toata povestea asta e Ilie Nastase. Echipajul de politie nu a procedat corect.

Au fost anuntati de presa, au venit gramada. Ilie Nastase avea si un alt permis de conducere, in Monaco, nu se stia. Daca el cunostea legea, isi preda permisul din Romania la politie si il pastra pe cel din Monaco.„, a spus Silviu Prigoana, la „Agentia Vip”.
La scurt timp dupa ce a aflat ca sotul sau era cu o alta femeie in masina cand a fost oprit de politie, Brigitte Sfat a scris pe pagina sa de socializare un mesaj

„Zilele trecute, telefonul mi-a sunat nonstop si unica intrebare a fost care este parerea mea despre ceea ce s-a intamplat in incidentul de vineri dimineata. Nu inteleg de ce mie mi se pun aceste intrebari si nu domnisoarei care se afla cu sotul meu in acea noapte. Dupa cum se vede si pe filmuletul pe care l-a vazut toata Romania.

Mi-as dori ca Ilie sa-mi permita sa-mi refac viata, consider ca am fost alaturi de el in momentele lui de cumpana, viata merge inainte cu bune si cu rele. Cred ca am dreptul si eu la asta”, a scris Brigitte Nastase pe pagina sa de socializare.

Cateva ore mai tarziu, Brigitte a aflat si cine era domnisoara care se afla pe scaunul din dreapta al masinii lui Ilie Nastase. Si, suparata de toate cele intamplate, i-a dat numele pe Facebook.

„Va rog sa o sunati de astazi inainte pe numita Saftoiu Alina pentru mai multe informatii din dimineata cu pricina. Multumesc”, a mai spus Brigitte, extrem de dezamagita de ce s-a intamplat.
Ce spune Ilie Nastase despre cei care l-au oprit

„Militieni, ca nu pot sa le zic politisti. Politistii nu sunt agresivi. Am facut doi metri din Parcul Herastrau si m-au oprit. Ati baut? Da, trei beri. Haideti, domnul Nastase, ati baut mai mult. M-au pus sa suflu. Am spus ca nu, vreau sa merg la militie si sa suflu. M-a tras unul din masina, m-a dat cu fata de asfalt, s-a urcat unul pe mine si mi-a pus catusele.

Intr-un fel m-au batut inainte. Dupa ce mi-a facut testul alcool, a iesit 0,05, a venit un alt militian si a spus ca trebuie sa ii luam sange astuia, ca a baut. Mi-au luat si test pentru droguri. Oamenii astia sunt dusi. 005. Asa scrie si in procesul verbal. Erau doi. Mi s-a facut rana de la catuse.

Mi s-a spus ca asa se face cand nu accepti si esti agresiv. Poate am fost agresiv verbal, dar fizic nu puteam sa fiu. Ei stau la panda. Nu doar pentru mine, pentru toata lumea. Ce poti sa faci seara acolo? Sa mananci si sa bei. Cand ii spui ca ai baut trei beri si iti spune ca ai baut mai mult, cum reactionezi? Mi-au spus ca eram un pericol public. Daca m-ai oprit la trei metri, care era pericolul? Ei au filmat, dar doar cand eram in masina cu ei.

Au filmat doar ce au vrut ei. La sectie unii mai radeau, erau fericiti ca au prins un peste mai mare. Ma duc sa imi iau certificat medico-legal. O sa ma duc la CEDO. Nu ma duc la doamna Dan, ca nu o intereseaza. Ei trebuiau sa reactioneze altfel. Erau trei masini de politie. Cred ca nu actionau asa nici daca eram cel mai mare terorist”, a declarat Ilie Nastase.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img