vineri, 29 martie, 2024

Simina Loica, declarație de dragoste pentru Alex Bobicioiu! Fosta soție a lui Alex Zănoagă este îndrăgostită nebunește de noul iubit

Distribuie:

Publicat:

Simina pare că este mai fericită ca niciodată alături de Alex Bobicioiu.

Simina și Alex Bobicioiu au luat pe toată lumea prin surprindere atunci când au recunoscut că formează un cuplu. Ulterior acestor declarații care au stârnit numeroase controverse în rândul fanilor, cei doi și-au făcut bagajele și au plecat într-o escapadă romantică la mare.

De acum cei doi nu se mai feresc și, chiar dacă relația lor este pusă sub semnul întrebării de multă lume, cei doi îndrăgostiți își trăiesc viața după bunul plac.

Cu numai două zile în urmă, Simina și Alex Bobicioiu s-au fișat în mediul online ciocnind câte un pahar de șampanie și chiar și sărutându-se cu foc, semn că între ei este aprinsă flacăra pasiunii. Au avut parte de o distracție pe cinste pe iaht alături de mai mulți prieteni, s-au îmbrățișat, s-au sărutat și se pare că acum Simina continuă șirul gesturilor

pline de dragoste la adresa actualului său iubit. 

Simina Loica,  mesaj pentru Alex Bobicioiu

Recent, Simina Loica a postat în mediul online o imagine cu un mesaj prin care a dat de înțeles că noul ei iubit este tot ceea ce și-a dorit de la viață și că este foarte fericită că, în sfârșit, l-a găsit. Spre surpirnderea tuturor, cel care la un moment dat i-a fost prieten lui Alex Zănoagă a devenit, între timp, omul care să îi ofere Siminei iubire.

„Iubire, cu toții ne căutăm pentru totdeauna”, a scris Simina Loica pe Instagram.

Mesajul a venit a scurt timp după vacanța celor doi la mare, semn că au trăit clipe minunate împreună și s-au simțit foarte bine unul lângă celălalt.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img