sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Simona Gherghe a revenit la “Acces direct“! Primele declaratii: “Mirela Vaida se va intoarce “

Distribuie:

Publicat:

Simona Gherghe a revenit la carma emisiunii "Acces direct", dupa o pauza de noua luni, timp in care a nascut o fetita. Vedeta s-a despartit cu greu de fiica ei, Ana Georgia, dar astepta cu nerabdare si intalnirea cu telespectatorii.  

”Vreau sa va marturisesc ca ma simt putin ciudat, revin dupa o absenta de noua luni, cand am nascut o fetita. Vreau sa va multumesc foarte mult si vreau sa ii multumesc Mirelei Vaida, pentru a tinut aproape publicul emisiunii, dar o sa revina curand, se va intoarce o sa aiba emisiunea, dar o las pe ea sa va spuna mai multe”, au fost primele cuvinte ale Simonei Gherghe, atunci cand a pasit in platou.

Simona Gherghe este o mama fericita, fetita sa a facut deja primii pasi, desi are doar sapte luni si jumatate. Prezentatoarea a facut cateva marturisiri: a dezvaluit cine se va ocupa de micuta, atunci camd ea va fi ocupata cu serviciul.

"Sta sprijinita cateva secunde, e inca mica, are sapte luni si jumatate, trebuie sa aiba rabdare. Si ea si noi, ei ii place foarte mult in brate si e din ce in ce mai greu.Trebuie sa reconfiguram mobila. Mama ma va ajuta, Razvan cand va veni de la munca, eu pana voi pleca la munca.

E o lupta in sufletul meu, toate mamele care au fost nevoite sa se intoarca la munca stiu asta. Am stat tot timpul impreuna si sper sa nu fie o despartire cu lacrimi. Craciunul a fost minunat, Ana a reactionat foarte frumos, tipa de bucurie, a fost foarte emotionant. Au fost niste Sarbatori foarte speciale. Am fost si cu ea de Revelion, asa ca am stat acasa. Poate la anul vom pleca.

Pacat ca a lipsit zapada, vreau sa mergem sa o dam cu saniuta. Cel mai frumos cadou din viata noastra a venit, jur, imi doresc sanatate pentru ea si pentru noi, atat. Nu stiu ce va urma, daca va mai veni un alt copil”, a declarat Simona.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img