joi, 25 aprilie, 2024

Simona Gherghe mai are un pic si va deveni mamica a doua oara. Fiica ei i-a zis sa nu aduca bebelusul acasa. Ce nume a ales pentru micut

Distribuie:

Publicat:

Simona Gherghe mai are putin si va deveni mamica a doua oara. Insa, fiica ei Ana Georgia se pare ca nu este deloc incantata de ideea ca va avea un fratior. Vedeta a reusit cu greu sa o convinga pe Ana sa accepte faptul ca va veni si bebelusul numarul doi.

Vedeta TV a marturisit ca este in culmea fericirii. Se temea ca nu va putea niciodata sa devina mama, insa in curand isi va aduce pe lume cel de-al doilea copi.

„Mi-am pus multa vreme intrebarea daca nu cumva nu voi putea avea un copil, pentru ca a durat vreun an si ceva pana sa raman insarcinata. Am ramas insarcinata chiar cand am decis sa facem procedura in vitro – cu o luna inainte', a marturisit ea.

Indragita prezentatoare recunoaste ca a avut o sarcina mult mai usoara acum spre deosebire de prima, iar micutul urmeaza sa vina pe lume la scurt timp dupa Paste.  Simona a dezvaluit ce nume ii va da bebelusului ei, dar si cum a convins-o pe fiica ei, Ana, sa isi astepte fratele acasa, dupa ce, initial, a spus ca nu vrea ca parintii ei sa i-l aduca.

Fiica ei Ana Georgia nu era incantata de faptul ca va avea un fratior

„A fost mult mai usoara aceasta sarcina decat prima. La Ana am avut tot felul de probleme, tot timpul eram ingrijorata, am citit o multime de carti, articole. Acum sunt total relaxata. E drept ca si bebe mi-a permis lucrul acesta. Sunt foarte increzatoare ca o sa vina la termen de data asta, ca Ana s-a cam grabit. Vine la o saptamana-doua dupa iepurasul de Paste', a spus ea.„E ultima saptamana cand merg la emisiune. Pe de o parte imi pare rau, pentru ca imi va fi dor de platou, de starea de live, de colegi, de emisiune, dar pe de alta parte ma bucur, pentru ca o sa am putin timp pentru mine sa ma asez, sa pregatesc venirea pe lume a bebelusului, ca mai stau cu Ana, ca o sa fie destul de complicat in momentul in care o sa apara si bebe 2', a mai  spus Simona Gherghe despre plecarea de la „Acces Direct'.

In legatura cu numele bebelusului ei, Simona Gherghe a dezvaluit ca unul dintre cele l-a care s-a hotarat este Ioan.   „Ioan sigur va fi – este numele pe care il poarta si tatal meu, si bunica mea si bunicul pe linie materna. Pentru primul nume inca mai negociem', a dezvaluit prezentatoarea emisiunii „Acces Direct'.

Simona Gherghe a dezvaluit si cum a pregatit-o pe fiica ei, Ana, pentru venirea pe lume a fratelui ei.

„O pregatim in fiecare zi. Ii spunem despre fratior, despre faptul ca nu o sa mai fie singura, ca o sa aiba un partener de joaca. Ea mangaie burta, ii da suzeta. Pana acum vreo saptamana ne spunea sa nu il aducem acasa. Intre timp i-am povestit ca ne-a spus bebe ca o sa primeasca un cadou mare si cand a auzit de cadou deja il asteapta', a dezvaluit Simona Gherghe.

Ana Georgia va implini varsta de doi ani pe 23 mai. Simona Gherghe a adus-o pe lume prin cezariana la o clinica privata din Bucuresti.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img