marți, 23 aprilie, 2024

Simona Gherghe, scandal de zile mari în direct. Prezentatoarea și-a ieșit din minti: “Ești absurdă, mă femeie!”

Distribuie:

Publicat:

Simona Gherghe este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la noi din țară. Celebra moderatoare de la emisiunea Mireasa se bucură de mare succes de ani buni și își face meseria cu seriozitate. De curând, însă, a fost implicată într-un scandal extrem de neplăcut chiar în direct, episod ce i-a lăsat mască pe fani.

Simona, ceartă cu o concurentă din emisiune

Simona Gherghe a fost protagonista unui scandal de zile mari la Antena 1. Chiar în timpul emisiunii sale, vedeta s-a apucat la ceartă cu una dintre concurentele de la Mireasa. Tânăra a fost foarte mofturoasă și nerespectuoasă, ceea ce a scos-o din minți pe moderatoare.

Simona Gherghe nu a mai ținut cont de faptul că a fost filmată și și-a ieșit din minți în fața tuturor concurenților de la Mireasa, deranjată de comportamentul tinerei. Totul a început de la concurenta Elena, care s-a dovedit a fi foarte deranjantă de faptul că nu și-a primit fondul de ten și rujul pe care le aștepta de ceva timp, atunci când a primit pachet din afara casei.

Simona Gherghe a pus-o la punct pe Elena, pentru că aceasta ar fi avut o atitudine nepotrivită. A deranjat-o faptul că a reacționat atât de dur din cauza unei probleme banale, lipsa unor produse de make-up.

Simona, replici acide pentru Elena

Simona i-a sugerat Elenei să nu mai fie absurdă și să ceară ajutorul colegelor sale dacă ceva îi lipsește. De altfel, a comparat situația din prezent cu cea a femeilor din Ucraina, care au plecat din țara lor din cauza războiului și au lăsat în urmă nu un fond de ten, ci o familie, o casă. Astfel, a scos în evidență faptul că situația din casa de la Mireasă este una banală.

„Îți dai seama că ești absurdă? În caz de nevoie, vă ajutați între voi. Băi, Elena, ești fată deșteaptă. Tu știi că sunt femei în țara asta care au fugit acum o lună din calea războiului și nu au fond de ten?’, a continuat Simona Gherghe.

„Comparați cu așa ceva? Faceți o comparație absurdă! Doamne ferește!’, a fost replica Elenei. Tânăra a făcut mare haz din această situație banală și a vorbit pe un ton ironic cu Simona atunci când a prezentat situația.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img