vineri, 19 aprilie, 2024

Simona Halep a fost aproape de o UMILINTA, in Canada: A avut nevoie de tie-break in setul decisiv

Distribuie:

Publicat:

Simona Halep, deținătoarea titlului de la Torino, a fost aproape de o umilință în turul secund al turneului din Canada! În meciul cu americanca Jennifer Brady, Halep a avut nevoie de tie-break în setul decisiv pentru a se califica. A fost 6-4, 7-5, 7-6 (7-5) pentru Halep.

După o pauză mai mare de trei săptămâni, în care nu a mai jucat niciun meci de simplu în urma triumfului de la Wimbledon, Simona Halep a început destul de ezitant jocul cu Jennifer Brady.

Americanca și-a adjudecat primul set în aproximativ 40 de minute, după ce a luat un avantaj important în debutul actului, când a condus cu 3-0. Halep a reușit un break, egalând scorul la 3, însă Brady a triumfat din nou pe serviciul româncei și a câștigat cu 6-4.

Simona Halep a început mult mai bine setul secund, cu un game câștigat pe serviciul adversarei. Românca a reușit să mențină un avantaj constant în fața lui Brady și a câștigat actul al doilea, cu scorul de 7-5, trimițând partida în decisiv.

În ultimul act, Simona Halep a început excelent, conducând cu 4-0. Ulterior, românca a avut parte de o cădere inexplicabilă, iar Brady a revenit și a condus cu 5-4, fiind chiar la două mingi de câștigarea jocului. Halep nu a cedat și a ajuns chiar în postura de a servi pentru meci, la 6-5. Totuși, meciul a intrat în tie-break, unde Halep s-a impus cu 7-5. Partida s-a încheiat după aproximativ două ore și 28 de minute.

În optimile de finală de la Rogers Cup, Simona Halep se va duela cu învingătoarea din partida Donna Vekic (24 WTA) – Svetlana Kuznetsova (198 WTA).

Simona Halep este campioana en-titre de la Rogers Cup și vine după triumful de la Wimbledon, al doilea la un turneu de Mare Șlem, după Roland Garros 2018.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img