vineri, 29 martie, 2024

Simona Halep despre infrangerea cu Kerber

Distribuie:

Publicat:

Simona Halep a pierdut al doilea meci al Turneului Campioanelor de la Singapore. Romanca a fost invinsa in doua seturi de nemtoaica Angelique Kerber, 6-4. 6-2. Pentru a se califica in careul de asi al competitiei, Simona trebuie sa o bata in ultimul meci pe slovaca Dominika Cibulkova sau sa profite de jocul rezultatelor. La finalul meciului cu Kerber, Halep si-a recunoscut toate greselile.

“Am avut oportunitati sa castig primul set, am revenit, insa nu am reusit sa inchid punctele importante. Angelique este foarte puternica, are picioare incredibile. A meritat sa castige, sunt de acord cu asta, iar acum trebuie sa merg mai departe. Am facut multe greseli cu forehandul. A fost doar o zi slaba, nimic altceva. Angie este o jucatoare foarte buna, cu o pregatire fizica incredibila. Cheia meciului a fost jocul meu sub nivelul obisnuit cu dreapta.

Nu mai aveam nimic de pierdut la acele doua mingi de meci, de aceea am lovit in felul acela. Am facut un meci bun astazi, insa am gresit exact in momentul in care ar fi trebuit sa inchid schimburile. Voi incerca sa lupt si sa joc mai bine decat astazi in meciul cu Dominika Cibulkova. Fata de meciul cu Angie, simt ca pot sa inchid punctul. Trebuie doar sa nu imi pierd concentrarea”, a spus Halep la finalul partidei.

Aceasta a vorbit si despre meciul cu Dominika Cibulkova. “Am o noua sansa de a ma califica in semifinale, abia astept sa mai joc un meci, sa dau totul, sa joc mai bine decat am facut-o si sa lupt. Acesta e scopul meu aici, sa joc si sa castig fiecare meci”, a mai spus Halep.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img