vineri, 29 martie, 2024

Simona Halep și-a făcut schimbare de look de ziua ei. Cum a fost surprinsă sportiva

Distribuie:

Publicat:

Este o zi specială pentru Simona Halep care împlinește frumoasa vârstă de 31 de ani. În viața sportivei s-au produs schimbări importante în ultima perioadă, și toate par că i-au priit grozav, dacă este să judecăm după cele mai recente apariții ale ei, în care radiază de fericire.

Simona Halep răsfățată total de ziua ei de naștere

Marți, 27 septembrie, Simona Halep împlinește frumoasa vârstă de 31 de ani. Sportiva este proaspăt divorțată, dar nici urmă de supărare sau regret pe chipul ei. Halep radiază de fericire cu atât mai mult cu cât astăzi a fost răsfățată încă de la primele ore ale zilei.

Simona Halep și-a început ziua aniversară cu o vizită la salon unde și-a făcut o schimbare de look, lăsându-se pe mâna unui hairstylist celebru, și desigur a fost cadorisită cu un buchet enorm de flori cu care s-a și pozat.

„Îți mulțumesc din suflet pentru energia frumoasă”, a scris pe Instagram Simona, care s-a și pozat alături de hairstylist.

Simona Halep radiază de fericire după operația la nas

Simona Halep s-a operat la nas pe 12 septembrie și de atunci a anunțat că anul acesta nu va mai juca în niciun turneu. Sportiva a luat decizia de a face această intervenție chirurgicală din cauza problemelor cu respirația și a profitat de această ocazie pentru a-și face și o intervenție de ordin estetic.

La două săptămâni de la operație, Simona a scăpat de bandaje și radiază de fericire. Sportiva și-a făcut câteva poze și a postat pentru fanii ei de pe rețelele sociale.

Nici divorțul de Toni Iuruc nu pare să-i umbrească fericirea. Deși în mai puțin de o lună ar fi trebuit să ajungă în fața altarului cu omul de afaceri, Simona Halep a divorțat la notar, pe cale amiabilă, de omul care îi era soț de aproape un an. Niciunul dintre ei nu a comentat motivele separării definitive, însă în spațiul public s-a vehiculat că totul a plecat de la programul extrem de încărcat al sportivei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img