vineri, 19 aprilie, 2024

Simona Halep, invinsa in semifinale la Sydney

Distribuie:

Publicat:

Simona Halep a fost invinsa, vineri dimineata, in semifinalele turneului WTA de la Sydney dupa o lupta teribila cu Svetlana Kuznetsova.

Rusoaica, dubla castigatoare de Grand Slam, s-a impus in cele din urma cu scorul de 7-6, 4-6, 6-3.

Reluat de la 5-4 pentru sportiva noastra, meciul a inceput cum nu se putea mai bine. Simona a avut 40-0 pe serviciul adversarei, dar a irosit toate cele trei mingi de set.

Kuznetsova a echilibrat imediat partida si a dus setul la tie-break, unde s-a impus dupa o lupta teribila.

Simona nu a obtinut niciun punct pe propriul serviciu, dar a punctat la retur. In cele din urma, singurul punct castigat de Kuznetsova pe propriul serviciu a facut diferenta, iar rusoaica a castigat primul set.

Setul secund a fost la fel de echilibrat, insa Simona a reusit sa se desprinda cu ajutorul unui break si a trimis meciul in decisiv cu mari emotii.

Decisivul a fost unul cu adevarat dramatic. Simona a avut trei mingi de break la scorul de 1-1, insa le-a ratat si i-a permis adversarei sa isi faca serviciul, iar dupa aceea a venit randul Kuznetsovei sa aiba sansa breakului, una fructificata.

Desprinsa la 5-2, rusoaica s-a impus in cele din urma in acest al treilea set si a obtinut calificarea in finala.

In cealalta semifinala, Monica Puig s-a calificat in finala, dupa ce Belinda Bencici s-a retras la finalul primului set, pierdut cu 6-0. Elvetianca ce spunea ca este socata de faptul ca Simona se retrage din turneele mai putin importante a disputat doar doua game-uri de la reluare si apoi a abandonat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img