sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Simona Halep s-a calificat in turul III la Cincinnati

Distribuie:

Publicat:

Simona Halep s-a calificat in turul III de la Cincinnati dupa o victorie epuizanta obtinuta in fata Kristinei Mladenovic, cea care ii devenise un adevarat cosmar in ultimul an.

Simona s-a impus in trei seturi, scor 7-5, 5-7, 6-4.

Constanteanca a inceput foarte bine primul ei meci de la abandonul din finala Rogers Cup, aratand ca a trecut peste problemele medicale care au chinuit-o in Canada. Mladenovic a fost insa o nuca foarte tare, care nu a cedat nici macar un punct.

Unul dintre cele mai importante ale meciului a venit la scorul de 5-5, atunci cand Kiki a cazut si a acuzat o accidentare la glezna dreapta. Desi nu a dat semne ca este foarte afectata, frantuzoaica a cedat apoi destul de usor primul set.

In partea secunda Simona a parut ca se va impune fara probleme, avand chiar doua mingi de meci, insa Kristina s-a luptat pana la capat si a reusit sa impinga partida in “decisiv”.

Simona a inceput din nou excelent, insa s-a blocat din nou si i-a permis adversarei sa joace de la egal la egal cu ea.

Pe finalul setului, Mladenovic a acuzat o noua accidentare, de aceasta data o intindere la piciorul stang, si a terminat partida schiopatand.

Simona Halep se impune astfel pentru prima data in fata Kristinei Mladenovic si isi continua parcursul de la Cincinnati, demonstrand din nou ca hardul este suprafata pe care se simte cel mai bine in acest moment.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img