News Flash:

Simona Trașcă a apelat la psihologi. Cu ce probleme se confruntă blondina

29 Iunie 2022
261 Vizualizari | 0 Comentarii
img 2022 06 29T071448 069

Hărțuitorul Simonei Trașcă nu renunță la frumoasa blondină și speră ca într-o bună zi să aibă parte de atenția ei. Deși Simona Trașcă a depus plângere împotriva lui tânărul este dispus să-i ofere 1 milion de euro pentru a putea fi cu el. Simona Trașcă a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că apela la psihologi de-a lungul timpului.

Hărțuitorul Simonei Trașcă, George Pepa, este dispus să-i ofere blondinei un milion de euro pentru a putea fi acceptat în viața ei. Simona Trașcă a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că este frică de George Pepa, motiv pentru care vrea să meargă din nou la Poliție.

Simona Trașcă a apelat la psihologi

Simona Trașcă a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că George Pepa a dezvoltat o obsesie pentru ea și îi este frică de el. Blondina a mărturisit că apelat la psihologi deoarece îi este frică de el, mai ales după ce acesta a primit sentința.

''Familia lui mi-a confirmat că a făcut o obsesie pentru mine, l-am dus și la psihiatru în trecut, se pare că nimic nu dă roade. Nu mă impresionează milionul lui de euro, nu pot banii să anuleze frica pe care o am eu față de acest om.

Când am văzut că nu se potolește după sentința pe care a primit-o, adică totuși ar putea să facă patru luni de închisoare cu executare, ceea ce nu mi se pare puțin având în vedere vârsta pe care o are. Mie mi se pare un copil fără minte. Am simțit neliniște, m-am speriat, după care mi-am dat seama că nu cred că ar recurge la acest gest, nu cred că ar vrea să ajungă la pușcărie, totuși.

Ceea ce nu am spus până acum este că am fost de câteva ori la psiholog pentru această problemă a mea. Am fost hărțuită foarte mult timp, nu am înțeles cum un bărbat căruia nu i-ai dat măcar o șansă, nu înțeleg de ce a dezvoltat el această obsesie. Eu nu mă duceam acasă de frica lui. În timpul procesului când am văzut că nu mi se acorda ordinul de protecție împotriva lui, am avut multe momente în care am clacat.'', a declarat Simona Trașcă, în exclusivitate la Antena Stars.

George Pepa vrea să-i ofere un milon de euro Simonei Trașcă

George Pepa nu are voie să se atingă de Simona Trașcă timp de doi ani, în urma sentinței. Tânărul a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că este dispus să îi ofere un milion de euro.

‘’Eu sunt un om asumat și îmi asum că am o obsesie pentru această femeie. Nu este absolut nicio rușine. Am pierdut foarte multe din cauza ei trag în continuare, 2 ani sunt sub supraveghere. Dacă ea își va asuma la rândul ei și mă va lua de bărbat definitiv, sunt dispus să îi ofer un milion de euro, bani care să ne asigure nouă o viață liniștită de acum înainte.

Nu este o sumă mică, dar eu la 23 de ani, pot spune că am făcut multe în viață și am sprijin familiar de acești bani, pentru că situația este serioasă’’, a declarat George Pepa la Antena Stars.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 23 queries | Mysql time :0.034827 (s)